Tropische smoothiebowl met mango, ananas en banaan

24 juni 2018Dagmar
Blog post

Een combi van mango, ananas, banaan, mango ananassap en kokosmelk. What’s not to like? Nou, ik kan je vertellen dat deze smoothiebowl meer dan to like is! Ik ben niet zo’n trendvolger en maak en deel vooral eigenlijk wat ik leuk en lekker vind. En waar ik blij van word… Dit is dus mijn allereerste smoothiebowl maar hij is me toch een partij lekker! Om in de woorden van Amy McDonald te blijven ‘ I wish I knew you before’ ! 

Tropische smoothie bowl met mango, ananas en banaan

Ik maakte deze heerlijke smoothiebowl (gewoon een smoothie maar dan in een kom voor zover ik weet) met een zakje ‘The Yellow’ van de Eindhovense Smoothie Rebels. Dit is een bevroren fruitbasis die bestaat uit mango, ananas en banaan. Ik combineerde ‘The Yellow’ met mango ananassap en kokosmelk. En dat is me toch een lekkere combi!

Tropische smoothie bowl met mango, ananas en banaan

Deze lekkere zoete smoothiebowl topte ik af met een handje blauwe bessen uit eigen tuin en wat eetbare viooltjes (idem). Tadaaaah! Ziet het er niet geweldig kleurrijk, vrolijk en heel erg lekker uit? Heb je al zin om deze smoothiebowl te maken? Nog meer goed nieuws: hij is binnen een mum van tijd klaar.  Ik zei toch al: ‘What’s not to like?’…

Ingrediënten voor een Tropische smoothiebowl met mango, ananas en banaan
1 zakje ‘The Yellow’ van the Smoothie Rebels (bevroren mango, ananas en banaan)
150 ml mango ananassap
50 ml romige kokosmelk
een handje blauwe bessen
eventueel wat eetbare viooltjes om mee te decoreren

Verder heb je een blender nodig

Tropische smoothiebowl met mango, ananas en banaan recept
1. Pureer het fruit met het sap en kokosmelk in een blender tot een egale smoothie. Schraap zo nodig de zijkanten van de blender schoon tussentijds.

2. Bijna klaar! Schenk de smoothie in een kom en decoreer met de blauwe bessen en eventueel viooltjes. Serveer meteen.

Laat je het me weten als je iets vertruffelijks hebt gemaakt hier op de website of op social media? Vind ik superleuk!
Wil je niets Vertruffelijks missen? Volg me dan op social media!

Geniet ervan, Dagmar

Bereiding, foto’s en styling: Dagmar
Nospon!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht