IJskoffie met kokosmelk

7 juli 2018Dagmar
Blog post

Misschien weet je wel dat ik een ongelooflijke koffieleut ben. Ik ben dol op deze zwarte hete drank en ik begin en eindig er steevast mijn dag mee. Als het warm is drink ik ook graag koffie, maar dan liefst een koude versie. Zoals deze ijskoffie met kokosmelk. Dat is meteen weer eens een ander kopje koffie!

IJskoffie met kokosmelk
Je maakt deze ijskoffie met kokosmelk als volgt: zet een kopje koffie. Schenk de koffie in een glas, voeg ijsklontjes toe (de koffie laten afkoelen kan natuurlijk ook) en breng hem op smaak met suiker of zoetjes en 1 eetlepel kokosmelk. That’s it!

Laat je het me weten als je iets vertruffelijks hebt gemaakt hier op de website of op social media? Vind ik superleuk!
Wil je niets Vertruffelijks missen? Volg me dan op social media!

Geniet ervan, Dagmar

Bereiding, foto’s en styling: Dagmar

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht