Wentelteefjes met blauwe bessen

23 januari 2017Dagmar

Wentelteefjes met blauwe bessen
Deze wentel teefjes met blauwe bessen, honing en roomboter zijn een heerlijk ontbijtje/lunch/brunch. Voor 1 persoon heb je de volgende ingrediënten nodig:
– 2 sneetjes brood
– 2 (biologische) eieren
– 1/4 theelepel gemalen kaneel
– een scheutje melk
– 1 eetlepel kristalsuiker
– 3 klontjes roomboter
– een handje blauwebessen
– honing

Zo maak je de wentelteefjes met blauwe besssen
Maak een beslagje van de eieren, een scheutje melk, kristalsuiker en kaneel. Mix met een garde. Smelt een klontje boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag.Wentel een sneetje brood door het mengsel en bak aan beide zijden goudbruin. Haal het wentelteefje uit de pan. Smelt opnieuw een klontje roomboter en herhaal. Leg de wentelteefjes op een bordje, lepel wat honing erover en leg de blauwe bessen erop. Top af met een klontje roomboter en smullen maar!

Lijkt dit je een lekker recept? Dan is deze Italiaanse bol met avocado, zalm en ei misschien ook wat voor je.  Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op Facebook.

untitled-166
Bereiding, foto’s en styling: Dagmar

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht