• Categorie: Drankjes
 • Gepubliceerd op: april 9, 2015
 • Geschreven door:

Een smoothie van verse ananas, banaan en kokosmelk. Dat klinkt heerlijk, toch? En dat is hij inderdaad. En met een bolletje roomijs binnen een handomdraai een guilty pleasure smoothie. Wat heb je nodig:  1 grote banaan, 200 gram ananas en 150 ml gekoelde kokosmelk. Mix alle ingredienten door elkaar met behulp van een blender en klaar is je smoothie.

untitled-23
 Ook een slokje? Deze pina colada smoothie zit in een handomdraai in elkaar zodat je er snel van kunt genieten.

Lijkt dit je een lekker drankje? Dan is deze smoothie met appel, gember, spinazie en citroengras misschien ook wat voor je. Of neem eens een kijkje in de receptenindex voor nog meer lekkere recepten, klik hier.

Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op facebook!

untitled-24
Deze smoothie is een heerlijk ontbijtje en begin van de dag, maar eigenlijk is hij op elk moment van de dag wel lekker.

untitled-166

Bereiding, foto’s en styling: Dagmar

2 Responses to Pina colada smoothie

 1. Ik heb ‘m gemaakt met roomijs. Hij werd een beetje dun dacht ik, maar wel een heerlijke guilty pleasure!

  • Dagmar schreef:

   Hoi Lizette,

   In m’n studententijd maakte ik dit drankje op basis van slagroomijs (veel slagroomijs), pina colada en ananassap. Een heerlijke caloriebom. Dit is de wat gezondere versie : ) Leuk dat je hem lekker vond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over vertruffelijk

Hallo, mijn naam is Dagmar, leuk dat je een kijkje neemt op vertruffelijk.nl! Op deze site deel ik een aantal van mijn favoriete recepten met je want ze zijn te lekker om voor mij alleen te houden. Ook zul je wat leuke nieuwtjes en artikels op het gebied van eten vinden. Veel plezier en vooral...eet smakelijk!

Copyright

Alle tekst, foto's, video's en illustraties op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Vertruffelijk tenzij anders vermeld.

Het inhoudelijk overnemen van teksten, kopiëren van beeldmateriaal of het verspreiden van materiaal anders dan via de door Vertruffelijk aangeboden sociale media kanalen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is uitsluitend toegestaan voor eigen gebruik.

Copyright © 2015 Vertruffelijk