Lekkere gegrilde paprika’s, prima te maken in een grillpan of op de barbecue. Een lekker bijgerechtje voor 2 personen dat binnen 10 minuten klaar is.

Ingrediënten
2 (punt)paprika’s
2 eetlepels olie
1 theelepel oregano
1/2 theelepel knoflook

Bereiding
1. Verwarm de grillpan op de heetste stand.

2. Meng de olie met de kruiden en bestrijk de paprika’s hiermee.

3. Grill de paprika’s ongeveer 10 minuten en draai regelmatig. Het zwarte vel kun je makkelijk verwijderen met een mes als je de paprika’s 5 minuten laat rusten in wat aluminiumfolie. De zaadlijsten kun je ook makkelijk verwijderen als de paprika’s geroosterd zijn.

Lijkt dit je een lekker recept? Neem dan ook eens een kijkje in de receptenindex voor nog meer lekkere recepten. Klik hier.

Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op facebook of schrijf je in voor de gratis maandelijkse nieuwsbrief!

untitled-166

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over vertruffelijk

Hallo, mijn naam is Dagmar, leuk dat je een kijkje neemt op vertruffelijk.nl! Op deze site deel ik een aantal van mijn favoriete recepten met je want ze zijn te lekker om voor mij alleen te houden. Ook zul je wat leuke nieuwtjes en artikels op het gebied van eten vinden. Veel plezier en vooral...eet smakelijk!

Copyright

Alle tekst, foto's, video's en illustraties op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Vertruffelijk tenzij anders vermeld.

Het inhoudelijk overnemen van teksten, kopiëren van beeldmateriaal of het verspreiden van materiaal anders dan via de door Vertruffelijk aangeboden sociale media kanalen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is uitsluitend toegestaan voor eigen gebruik.

Copyright © 2015 Vertruffelijk