Gegrilde paprika’s

8 juni 2014Dagmar

Lekkere gegrilde paprika’s, prima te maken in een grillpan of op de barbecue. Een lekker bijgerechtje voor 2 personen dat binnen 10 minuten klaar is.

Ingrediënten
2 (punt)paprika’s
2 eetlepels olie
1 theelepel oregano
1/2 theelepel knoflook

Bereiding
1. Verwarm de grillpan op de heetste stand.

2. Meng de olie met de kruiden en bestrijk de paprika’s hiermee.

3. Grill de paprika’s ongeveer 10 minuten en draai regelmatig. Het zwarte vel kun je makkelijk verwijderen met een mes als je de paprika’s 5 minuten laat rusten in wat aluminiumfolie. De zaadlijsten kun je ook makkelijk verwijderen als de paprika’s geroosterd zijn.

Lijkt dit je een lekker recept? Neem dan ook eens een kijkje in de receptenindex voor nog meer lekkere recepten. Klik hier.

Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op facebook of schrijf je in voor de gratis maandelijkse nieuwsbrief!

untitled-166

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht