• Categorie: Drankjes
  • Gepubliceerd op: oktober 24, 2015
  • Geschreven door:

untitled-297
Op de website van Baileys kwam ik het receptje tegen voor deze chocolademelk met Baileys. Ik had echt zo eureka momentje, dit moest wel lekker zijn! Bij mijn eerstvolgende boodschappen rondje kwam ik thuis met de chocolademelk en de Baileys. Voor 1 persoon meng je 150 ml (warme) chocolademelk met 50 ml Baileys: ik vond hem onweerstaanbaar lekker! Nog wat slagroom en het feestje is compleet. En op de website staan nog meer lekkere receptjes. Bijvoorbeeld de chocoladetini -met Baileys, vodka, chocoladesiroop en ijs- ga ik beslist snel uitproberen!

Lijkt dit je een lekker recept? Dan is deze zelfgemaakte warme witte chocolademelk misschien ook iets voor je.  Er staan nog meer lekkere recepten in de receptenindex, klik hier.

Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op facebook!

untitled-166
Recept: Baileys
Bereiding en foto’s: Dagmar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over vertruffelijk

Hallo, mijn naam is Dagmar, leuk dat je een kijkje neemt op vertruffelijk.nl! Op deze site deel ik een aantal van mijn favoriete recepten met je want ze zijn te lekker om voor mij alleen te houden. Ook zul je wat leuke nieuwtjes en artikels op het gebied van eten vinden. Veel plezier en vooral...eet smakelijk!

Copyright

Alle tekst, foto's, video's en illustraties op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Vertruffelijk tenzij anders vermeld.

Het inhoudelijk overnemen van teksten, kopiëren van beeldmateriaal of het verspreiden van materiaal anders dan via de door Vertruffelijk aangeboden sociale media kanalen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is uitsluitend toegestaan voor eigen gebruik.

Copyright © 2015 Vertruffelijk