Met deze lekkere carpaccio toastjes maak je van elke borrel een feestje. De combinatie van een krokant toastje met een fris blaadje sla, biologische rosbief, romige truffelmayonaise, geroosterde pijnboompitjes en een Parmezaanse kaas krul is om te zoenen zo lekker!  Ik ben dol op carpaccio met truffelmayonaise. Toen ik laatst borrelhapjes bedacht voor mijn verjaardag kwam ik daarom al snel op het idee voor deze superlekkere carpaccio toastjes.  Dat is weer eens een wat ander toastje. Een leuk feestelijk hapje dat goed in de smaak viel.

Carpaccio toastjes
Je maakt deze carpaccio toastjes heel makkelijk door toastjes te beleggen met een blaadje sla, biologische rosbief, truffelmayonaise, geroosterde pijnboompitjes en een Parmezaanse kaas krul. Kruid de carpaccio nog met wat zeer fijne versgemalen peper en zout voordat je het toastje tenslotte versiert met de kaaskrul. Deze laatste maakte ik met behulp van een dunschiller van een stuk Parmezaan. Ziet er mooi uit, toch? Wanneer ga jij deze toastjes serveren?

Lijkt dit je een lekker recept? Dan is deze chocoladetaart met een dikke laag chocoladeglazuur misschien ook wat voor jou. Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op Facebook!

untitled-166
Bereiding, foto’s en styling: Dagmar

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over vertruffelijk

Hallo, mijn naam is Dagmar, leuk dat je een kijkje neemt op vertruffelijk.nl! Op deze site deel ik een aantal van mijn favoriete recepten met je want ze zijn te lekker om voor mij alleen te houden. Ook zul je wat leuke nieuwtjes en artikels op het gebied van eten vinden. Veel plezier en vooral...eet smakelijk!

Copyright

Alle tekst, foto's, video's en illustraties op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Vertruffelijk tenzij anders vermeld.

Het inhoudelijk overnemen van teksten, kopiëren van beeldmateriaal of het verspreiden van materiaal anders dan via de door Vertruffelijk aangeboden sociale media kanalen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is uitsluitend toegestaan voor eigen gebruik.

Copyright © 2015 Vertruffelijk