Vertruffelijk eet bij restaurant Bubbles & Bites

12 augustus 2019Dagmar
Blog post

Onlangs ben ik met mijn man gezellig gaan eten bij restaurant Bubbles & Bites in Roermond. Restaurant Bubbles & Bites ligt in hartje Roermond en op een doordeweekse avond mochten we hier aanschuiven voor een 4-gangendiner à la carte. In deze blog vertel ik jullie graag over ons bezoek!

Sfeer impressie van restaurant Bubbles & Bites. Een mooi, sfeervol, eigentijds en elegant restaurant waar je in zachte sfeer verlichting een fijne avond kunt doorbrengen. We worden hartelijk ontvangen en hebben binnen no-time ons eerste drankje.
Proost! Zoals de restaurant naam Bubbles & Bites al doet vermoeden kun je hier naast lekkere gerechten ook allerlei lekkere alcoholische drankjes bestellen. Maar ook lekkere mocktails! Mijn keuze viel op deze lekkere mocktail met vlierbloesem tonic & siroop, limoensap en limoen.
We mogen voor het voorgerecht kiezen uit 3 lekker klinkende gerechtjes:
– makreel met quinoa, jalapeno, escabeche salsa en olijfcrumble;
– trio van tomaat (verrassing van de chef)
– en deze klassieke rundercarpaccio met truffelcrème waar onze keuze uiteindelijk op viel. Was moeilijk kiezen hoor. Die makreel intrigeert me nog steeds, haha!
Bij de tweede gang bestaat uit onze keuze uit 2 soepen. Mijn man kiest voor de Franse venkelsoep met spekjes en dragon en mijn keuze valt op deze Oosterse tom kha kai soep. In deze heerlijke aromatische soep zit lekkere pittige chili olie gedruppelt. De lekkerste tom kha kai soep die ik tot nu toe heb gehad! Leuk ook die gerechten met zowel klassieke Franse als Oosterse smaken!
Bij het hoofdgerecht mogen we kiezen uit vis of vlees. Mijn man kiest voor deze lekkere mals en mooi gebakken diamanthaas met een klassieke béarnaise. Ik ga voor de geschroeide zalm met lekkere pittige groente en sweet chili teriyaki saus. Lekker hoor! Door de sfeervolle verlichting kon ik de gerechtjes wat minder mooi vastleggen, maar de smaken zijn er hoor!
De allerlekkerste en leukste verrassing van deze leuke avond is misschien nog wel dit dessert! Een 5-tal Sweet Bites waaronder een bloedsinaasappel schuim met yoghurt, een zalige crème brûlée met kokos (hier maakte ik een mentale aantekening van, wat lekker!), aardbeien-basilicum panna cotta, witte chocolade parfait met amarena kers en de lekkerste en luchtigste bananenmousse ooit. Alleen al voor deze toetjes wil ik beslist nog eens terug. En zo’n toetjes mens ben ik eigenlijk niet 🙂 Overigens was de bediening ook zo fijn! Heel attent en welgemeend gastvrij, we hebben een fijne avond gehad. Bedankt team Bubbles & Bites!

Restaurant Bubbles & Bites

Bakkerstraat 26
Roermond
Telefoonnummer: 0475-580 666

E-mail: info@restaurantbubblesandbites.nl
Website:
www.restaurantbubblesandbites.nl

IWil je niets Vertruffelijks missen? Volg Vertruffelijk dan op social media!

Geniet ervan, Dagmar

Bereiding, foto’s en styling: Dagmar
Ik werd uitgenodigd om dit restaurant te eten en schreef er dit artikel over. Lees voor meer informatie mijn disclaimer

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht