Vertruffelijk eet bij restaurant Admiraal

30 december 2019Dagmar
Blog post

Wat ik zo leuk vind aan uit eten l, is dat ik de leukste restaurants leer kennen! Zo mocht ik op ‘derde kerstdag’ aanschuiven bij vernieuwd restaurant Admiraal in Heerlen. In dit leuke restaurant (dat ook een eventlocatie is en beschikt over een mooie bar en kegelbaan) in urban style mochten mijn vader en ik genieten van een 4-gangen keuzediner. Ik vertel jullie er graag meer over!

We worden verrast met een heerlijke amuse: deze zalige mini steak tartaar met truffel en parmezaan. De vriendelijke gastvrouw biedt ons deze op ‘derde kerstdag’ aan omdat ze wat lekkere dingetjes over hebben van het kerstmenu en ze het zonde vinden deze te moeten weggooien. “Dat past ook bij de groene gedachte van het restaurant” licht ze vrolijk en ontspannen toe.  Dit ‘groen’ komt ook terug in het stoere interieur van het urban gestyled restaurant, leuk!
Als eerste gang kiezen mijn vader en ik beide voor deze bruschetta van gegrild brood met tomatensalade, tonijnsalade en serranoham. Alles is vers en dat proeven we, lekker!
Bij de tweede gang hebben we de keuze uit een kleine salade met geitenkaas of scampi. We bestellen ze beiden en proeven bij elkaar: ook lekker! Wat een leuke ontdekking en wat verrassend lekker allemaal vinden we beiden. Na dit tussengerecht is het hoofdgerecht aan de beurt.
Dit is het hoofdgerecht dat mijn vader koos: gebakken kabeljauw met Limburgse kruidenolie, verse groente (waaronder heerlijke pastinaak). Ik ging (of course) voor de gegrilde steak met truffelcrème, rucola, parmezaan en pijnboompitten. Ook met lekkere groente en heerlijke krokante frieten. De frietjes zijn lekker krokant van buiten en romig zacht van binnen. Precies zoals ik ze graag heb. Ook huisgemaakt en gebakken in sojaolie vermoed ik. De kabeljauw en steak zijn mooi gebakken. Yum! Alle leuke opgemaakte gerechten worden op stoer zwart rustiek servies geserveerd. Dat ziet er leuk en aantrekkelijk uit.
Voor het toetje heb ik geen plek meer maar mijn vader wil deze white chocolate cheesecake met een bolletje ijs toch echt niet missen. Ik mag mijn stukje mee naar huis nemen. Fijn! Wat lekker is deze. Een aanrader.

Wil jij ook lekker eten bij Restaurant Admiraal?

Restaurant Admiraal
Heerlerbaan 107
Heerlen
Telefoonnummer: 045-511 41 63

E-mail: info@admiraalnelson.nl
Website: www.admiraalnelson.nl

Wil je niets Vertruffelijks missen? Volg Vertruffelijk dan op social media!

Geniet ervan, Dagmar

Bereiding, foto’s en styling: Dagmar
Ik werd uitgenodigd om bij dit restaurant te eten en schreef er dit artikel over. Lees voor meer informatie mijn disclaimer

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht