Schilderen met Gallo Family Vineyards

1 juli 2021Dagmar
Blog post

Onlangs mocht ik opnieuw aansluiten bij een online art event met Gallo Family Vineyards wijnen! Deze keer schilderden we een zelfportret in pop-art stijl van Andy Warhol. Het thema was dit keer me-time. Graag vertel ik je meer over deze leuke workshop en natuurlijk over deze lekkere wijnen!

Meer over Gallo Family Vineyards
Graag vertel ik je eerst wat meer over Gallo Family Vineyards. Het verhaal van E&J Gallo Winery begon in 1933 aan het einde van de ‘drooglegging’ toen Ernest en Julio Gallo – twee broers van Italiaanse afkomst in hun vroege twintiger jaren – een wijnmakerij in Californië oprichtten met niet meer dan een liefde voor wijn en veel vastberadendheid.

Vanaf de eerste dag was het doel duidelijk: het creëren van heerlijke wijnen waar iedereen op elk moment van de dag van kon genieten.

Vier generaties later, met meer dan 80 jaar toewijding, ervaring en kennis, volgt de Gallo familie nog steeds dezelfde filosofie, en probeert voortdurend de wijnen te verbeteren om te voldoen aan de constant ontwikkelde smaken van de wijnliefhebbers.

Voor meer informatie bezoek je de website van Gallo Family Vineyards.

Wijn en me-time?
Voor mij zijn dit haast synoniemen. In het weekend proef en drink ik graag wijn. Ik heb ontdekt dat ik het erg leuk vind om wijn en spijs te combineren. Schilderen met een lekker glas Gallo Family Vineyards Pinot Grigio tijdens de workshop was ook een mooie combinatie. Echt me-time! En laat dit nou net het thema zijn van dit online art event! Benieuwd? Lees en kijk dan mee!

Speciaal voor het event mocht ik een pakket met schildersbenodigdheden en Gallo Family Vineyards Cabernet Sauvignon en Pinot Grigio wijnen ontvangen. Een super creatief pakket om aan de slag te gaan met Gallo Family Vineyards online art event 2.0!
Schildersbenodigheden? Check! Glas Family Vineyards wijn? Check! Let’s go!
Hier zie je het zelfportret stap- voor-stap ontstaan. Uiteraard genoot ik daarbij van een lekker koel glas Gallo Family Vineyards Pinot Grigio: een fruitige, droge frisse witte wijn. Prima als aperitief op het terras. Of zoals in dit geval om bij te schilderen. Heerlijk, schilderen met een wijntje! De Gallo Family Vineyards Cabernet Sauvignon lijkt me trouwens lekker bij bijvoorbeeld carpaccio. Ik vind ze allebei lekker met een lichte voorkeur voor de Pinot Grigio. We kregen een schilderpakket toegestuurd met daarbij een speciaal bewerkte foto. Deze foto werd m.b.v. carbon papier op het schildersdoek overgetrokken. Daarna gingen we onder deskundige begeleiding van Noortje van het Grachtenatelier aan de slag met het zelfportret. Bij pop-art wordt veelal gebruik gemaakt van complementaire kleuren. Dat zijn kleuren die in de kleurencircel tegenover elkaar staan en gematcht zorgen voor een spannend contrast. Hier zie je het gebruik daarvan terug in de combinatie van groen met rood, en geel met roze. Heel interessant en leerzaam!
Na de workshop heb ik nog even de puntjes op de i gezet. Op de volgende foto zie je het eindresultaat.
Het eindresultaat! Met de handige tips van Noortje heb ik dit zelfportret in pop-art stijl kunnen schilderen. Een leuk en bijzonder me-time moment!
Ik vond het een ontzettend interessante workshop. Graag wil ik dan ook Gallo Family Vineyards, Kroon op het Werk en Grachtenatelier bedanken voor deze (opnieuw) superleuke ervaring!
Er is een Gallo wijn voor elk moment. Wanneer het tijd is voor wijn, zeg hallo tegen Gallo. De Gallo
Gallo Family Vineyards wijnen zijn verkrijgbaar bij een groot aantal supermarkten.

Verkrijgbaarheid

Gallo Family Vineyards Pinot Grigio is verkrijgbaar bij
– PLUS
– Hoogvliet
– Poiesz
– COOP
– Makro
– Dagwinkel
– Lekker makkelijk

Gallo Family Vineyards Cabernet Sauvignon is verkrijgbaar bij
– PLUS
– SPAR
– Poiesz
– Jan Linders
– Makro
– Dagwinkel
– Lekker makkelijk
– perfectewijn.nl

Meer informatie?
Kijk op de website van Gallo Family Vineyards en/of Grachtenatelier.

Wil je niets Vertruffelijks missen? Volg Vertruffelijk dan op social media!

Geniet ervan, Dagmar

Foto’s en tekst: Dagmar
NB: dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Gallo Family Vineyards en Kroon op het werk. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht