Sandwich met kalfspastrami en truffelmayonaise

12 oktober 2015Dagmar
Blog post

Kalfspastrami smaakt zacht en kruidig en is heerlijk om een sandwich mee te beleggen. Ik combineerde de sandwich verder met wat veldsla, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten: zalig! Ik kan niet wachten om een keer een pastrami sandwich te bestellen als ik ooit eens in New York ben, want daar is het blijkbaar een enorm populair broodje. En niet voor niets, ik ben ook verkocht. Lees hier verder hoe je deze lekkere sandwich met kalfspastrami en truffelmayonaise  snel voor elkaar tovert.

untitled-240
Besmeer 1 sneetje brood met een flinke eetlepel truffelmayonaise. Beleg met wat veldsla en ongeveer 3 plakken kalfspastrami. Werk af met wat geroosterde pijnboompitjes en Parmezaanse kaas. Dek af met het tweede sneetje brood en smullen maar. 

untitled-462
 Truffelmayonaise past perfect bij kalfspastrami en kun je kant-en-klaar kopen maar ook makkelijk zelf maken. Kijk maar eens naar dit receptje

Lijkt dit je een lekker recept? Dan vind je deze sandwich met gerookte zalm en kerrie saffraan mayonaise misschien ook lekker. Er staan nog meer lekkere recepten in de receptenindex, klik hier.

Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op facebook!

untitled-166
Bereiding, foto’s en styling: Dagmar

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht