Salade met geitenkaas, gemarineerde tomaat en pesto

13 juni 2021Dagmar
Blog post

Simpel en lekker is deze salade met geitenkaas, gemarineerde tomaat en pesto! De groene pesto is zelfgemaakt het allerlekkerst en nadat ik weer een nieuwe hoeveelheid had gemaakt met basilicum uit eigen tuin besloot ik er eens een saladedressing mee te maken. Dat was supersimpel: ik voegde er wat extra olijfolie aan toe en combineerde de pesto dressing met rucola. Verder voegde ik nog wat gemarineerde tomaat en zachte geitenkaas toe. Met zo’n lekkere smaakbommetjes moet deze salade wel lekker zijn (en dat was hij inderdaad).

Simpel, makkelijk en snel klaar. Zin om deze salade met geitenkaas, gemarineerde tomaat en pesto te maken? Lees dan snel verder!

Ingrediënten voor salade met geitenkaas, gemarineerde tomaat en pesto
(voorgerecht of kleine lunchsalade voor 1 persoon)

40 gram zachte frisse geitenkaas
40 gram gemarineerde tomaatjes (in stukjes)
1 handje rucola

voor de pesto dressing
1 eetlepel groene pesto (liefst zelfgemaakte pesto) gemengd met 1 theelepel extra vierge olijfolie
 
Salade met geitenkaas, gemarineerde tomaat en pesto recept
Meng de rucola met de pesto dressing en combineer met stukjes geitenkaas en gemarineerde tomaatjes. Serveer meteen.

Laat je het me weten als je iets vertruffelijks hebt gemaakt hier op de website of op social media? Superleuk!
Wil je niets Vertruffelijks missen? Volg Vertruffelijk dan op social media!

Geniet ervan, Dagmar

Bereiding, foto’s en styling: Dagmar

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht