Review Familiebox

5 mei 2021Dagmar
Blog post

Hoewel ik het heerlijk vind om zelf te kokkerellen probeer ik zo nu en dan ook graag een maaltijdbox uit. De gevarieerde maaltijden van Familiebox spraken me aan dus plaatste ik een bestelling. In dit artikel zet ik mijn ervaringen met de Familiebox maaltijden voor je op een rij!

Er was ruime keuze uit 12 verrassende maaltijden waarmee ik een eigen box op maat en voor het gewenste aantal personen (2 personen, 3-4 of 4-5 personen) kon samenstellen. Ik koos voor de drie gerechten van Familiebox die je op de foto ziet. De maaltijden worden op maandagavond in een duidelijke aangegeven tijdvak bezorgd met een track and trace optie. Elke maaltijd was verpakt in een papieren zak inclusief receptkaart.
Het eerste gerecht waar ik mee aan de slag ging was de sticky pork belly met sushirijst. Alle ingrediënten zien er goed en mooi vers uit. Het recept op de meegeleverde receptkaart was helder en goed te volgen.
Het door mij gemaakte gerecht sticky pork belly met sushirijst. Ik vond dit een erg lekker gerecht en was ook blij met de grote hoeveelheid groente zoals in dit geval wortel, komkommer en paksoi. Met die laatste heb ik weer een lekkere nieuwe bereiding ontdekt, die inspiratie vind ik o.a. zo leuk aan zo’n maaltijdbox!
Het tweede gerecht dat ik maakte uit de Familiebox was deze Thaise kip risotto met sperziebonen. Ik kon het niet laten hier een eigen draai aan te geven door o.a. orzo te gebruiken. Ook dit vond ik weer een leuk en lekker recept! En fijn ook die sperzieboontjes. Anders ben je alleen maar koolhydraten met eiwitten aan het eten.
De ingrediënten voor het derde en laatste gerecht uit de Familiebox om Libanees vegetarische kebab met ingemaakte rode kool en zelfgemaakte knoflooksaus te maken. Ook hier ziet alles er weet goed uit, zit er ook in dit gerecht weer lekker veel groente en maak je de saus op basis van yoghurt. Het flatbread is volkoren, dus ook de bewuste eter kan zijn hart ophalen.
Deze vegetarische kebab was nog eens lekker en guilt-free genieten! En het was niet alleen lekker maar het zag er ook nog eens uitnodigend uit. Ik had nog wat ijsbergsla en die heb ik extra toegevoegd. Extra leuk dat ik nu weet hoe je rode kool inmaakt en dat hoe langer je deze laat marineren hoe mooier felroze hij wordt. En dat ziet extra leuk uit, toch?

Conclusie
Het proberen van een Familiebox is me goed bevallen op allerlei fronten zoals je kunt lezen. Iets waar ik extra kritisch op was is of het abonnement dat je aangaat vanaf je eerste bestelling makkelijk en duidelijk kunt pauzeren of stopzetten. Dat is inderdaad duidelijk en makkelijk. Verder had ik nog ingrediënten over waar ik een vierde dag nog lekker heb mee kunnen improviseren. Ik ga hier zeker nog eens vaker bestellen. Je kunt al een Familiebox bestellen vanaf € 42.50 op basis van 2 personen inclusief verzendkosten. Ik bestelde mijn eerste maaltijdbox met een leuke introductiekorting. Kijk op de site voor eventuele actuele acties. Een extra leuke manier om zo eens kennis te maken, toch?

Tot eind augustus 2021 is het mogelijk om als nieuwe klant 40 % korting te krijgen op je eerste familiebox bestelling. Voor details verwijs ik je graag naar de Familiebox website.

Meer weten of ook eens bestellen?
Neem dan eens een kijkje op de Familiebox website!

Wil je niets Vertruffelijks missen? Volg Vertruffelijk dan op social media!

Geniet ervan, Dagmar

Tekst en foto’s: Dagmar
Ik heb deze bestelling zelf betaald en een review op basis van mijn eigen ervaringen geschreven. Daarna heb ik affiliate links toegevoegd. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht