De proefparade – Food of 2017

4 maart 2017Dagmar

De proefparade - Food of 2017
Onlangs mocht ik op exclusieve uitnodiging een bezoek brengen aan de Proefparade met als thema Food of 2017. Tijdens dit event waarvoor populaire bloggers worden uitgenodigd kreeg ik de gelegenheid om kennis te maken met de allernieuwste foodtrends en producten. Echt iets waar ik warm voor loop! Het event vond plaats in het Hilton hotel in Rotterdam. Graag vertel ik je wat meer over mijn ontdekkingen op deze proefparade.

De proefparade - Food of 2017
De proefparade 2017 vond plaats in het exclusieve Hilton hotel in hartje Rotterdam. We werden ontvangen met een gin tonic cocktail van wagging finger en een amuse van gefrituurd rijstpapier met aioli en citroenkers. We mochten deelnemen aan een workshop in de keuken van het inpandig gelegen restaurant Roots. Op de linkerfoto zien je 1 van de tafels in dit prachtige restaurant. Zeker een restaurant waar ik graag eens zou willen aanschuiven!

 

De proefparade - Food of 2017
Je kent de trend met fruitwaters vast wel? Op de proefparade ontdekte ik heerlijk water met fruit, kruiden en specerijen van Verstegen! Het water links werd onder andere op smaak gebracht met sinaasappel, kaneel en steranijs. Met de trend fruitwaters heb ik persoonlijk niets zoveel, maar omdat ik zo dol ben op kruiden en specerijen werd ik hier meteen enthousiast over. Bij de stand van Verstegen mocht ik onder begeleiding van een Verstegen kruiden- en specerijen specialist mijn persoonlijke kerrie blend samenstellen. Errug leuk!

 

De proefparade - Food of 2017
1 van mijn andere ontdekkingen tijdens de proefparade was de ijslijn van Professor Grunschnabel. Dit vegan ijs met o.a. kokosmelk, kardamon, koriander en verse gember vond ik erg lekker. Professor Grunschnabel heeft een groot assortiment met allerlei smaken ijs zoals Jasmine Orange Yuzu (met jasmijnthee, vers sinaasappelsap, yuzu en vanille) , Madagascar Matcha (met Japanse gemalen poederthee, limoensap en vanille) en Fresas del Habanero (aardbeien, hete Madame Jeanette pepers en limoen). Heel bijzonder! Tijdens de proefparade maakte ik kennis met de bedenker van deze verrassend lekkere ijssmaken!

 

De proefparade - Food of 2017
Bij Only Organic maakte ik kennis met hun biologische productlijn waaronder kikkererwten, hummus (in ontwikkeling) en deze verrassend lekker op smaak gebrachte witte reuze kidneybonen. Met deze bonen -die op smaak zijn gebracht met balsamico, tomaat en basilicum- kun je bijvoorbeeld een heerlijke lunchsalade maken. Ik zag meteen een bord met deze bonen, feta, verse spinazie en zongedroogde tomaten op olie voor me. Mmm! De producten van Only organic hoef je niet in de koelkast te bewaren na opening. Dat is nog eens handig! 

Dit was slechts een greep uit de vele bijzondere producten tijdens de proefparade – Food of 2017. Met hartelijke dank aan MR. Goodiebag voor de uitnodiging voor dit leuke event. #Ivehadamrexperience!
Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op Facebook!

untitled-166

Foto’s en tekst: Dagmar
In samenwerking met  MR. Goodbiebag

 

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht