Oh my foodness! kookboek review

6 oktober 2021Dagmar
Blog post

Als foodie ben ik verzot op kookboeken. Wat sommige vrouwen met tassen en schoenen hebben, heb ik met kookboeken en kruiden. In deze post review ik het nieuwste Oh my foodness! kookboek van Sabine Koning. Sabine is een Nederlandse foodblogger van het eerste uur en staat bekend om haar guilty pleasures en comfort food gerechten. Wie houdt daar nou niet van? Ik vind het dan ook erg leuk om haar nieuwste kookboek te reviewen. In dit artikel vertel ik je er graag meer over!

Over Oh my foodness
Foodie Sabine Koning deelt al vele jaren de lekkerste guilty pleasures op haar foodblog ohmyfoodness.nl Ze is van mening dat je genieten niet met mate moet doen. Dit is haar vierde kookboek waarin ze haar schandalig lekkere guilty pleasures heeft verzameld.

Het Oh my foodness! kookboek

In het Oh my foodness! kookboek uitgegeven door Fontaine uitgevers zijn 50 recepten opgenomen waar geen concessies aan zijn gedaan. Wat me snel opvalt aan de recepten is dat ze niet ingewikkeld zijn en dat je er slechts een overzichtelijk lijstje aan benodigdheden voor nodig hebt (fijn!). De recepten zijn inspirerend, origineel en eigentijds. Wat dacht je bijvoorbeeld van tompouce soezen, Big Mac pizza en millionaires chocolade fudgetaart? Niets is te gek!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is untitled-245.jpg
Big Mac pizza uit het Oh my foodness! kookboek. Foto & styling: Sabine Koning.
Oreo & chocoladefudge boterkoekrepen uit het Oh my foodness! kookboek. Foto & styling: Sabine Koning.

Comfortfood, zoete zaligheden en perfecte partysnacks
Naast deze onderdelen zijn ook recepten voor taarten, brood en toetjes te vinden in het Oh my foodness! kookboek. Guilty pleasures koningin Sabine geeft ook een originele twist aan klassiekers. Zo vind je ook het recept voor creme brulée donuts in het kookboek, maar ook bijvoorbeeld om churropancakes en Philly cheesesteakrolls te maken. Sabine heeft ook diverse van haar eigen favorieten in het boek opgenomen, al dan niet met een nieuwe draai of twist. Dan weet je dat het wel lekker MOET zijn! Maar dat blijkt ook wel uit de mooie foodphoto’s die je nog meer verleiden om héél snel met dit kookboek de keuken in te willen te duiken!

Tompouce-soezen uit het Oh my foodness! kookboek. Voor dit recept combineerde Sabine moorkoppen met tompoucen. Leuk, lekker en origineel, toch? Foto & styling: Sabine Koning.

Kortom
Het Oh my foodness! kookboek vind ik een leuk kookboek bomvol heerlijke guilty pleasures waarvan je meteen gaat watertanden. Het lijkt me ook een leuk cadeau! Het kookboek kost €20.99.

Meer weten of kopen?
Het Oh my foodness! kookboek is vanaf 5 oktober 2021 verkrijgbaar bij o.a. bol.com.

Wil je niets Vertruffelijks missen? Volg Vertruffelijk dan op social media!

Geniet ervan, Dagmar

Tekst: Dagmar

Ik mocht een recensie exemplaar ontvangen van dit kookboek om te reviewen. Dit artikel bevat affiliate links. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht