Nieuwe naam voor Women on Wine: WOW!

16 juli 2021Dagmar
Blog post

WOW wordt gevormd door Simone Breijnaerts, vinoloog en werkzaam in de horeca als sommelier, en Francien Streng, werkzaam in de horeca als ondernemer. Zij importeren Oostenrijkse kwaliteitswijnen.

Inmiddels vertegenwoordigen zij een aantal gerenommeerde wijnhuizen in Oostenrijk: Bauer, Böheim, Christ, Ehn, Gager, Gebeshuber, Haider, Jamek, Kirchknopf, Pollerhof, Reinfeld, Reumann, Siedler, Spaetrot, Trapl, Türk, en Zillinger.

Tijdens een wijnmakerslunch bij restaurant De Portier in Nijmegen mocht ik genieten van heerlijke wijn-spijs combinaties met de wijnen van ter plekke aanwezige wijnmaker Rainer Christ. De wijnen van Rainer Christ zijn verkrijgbaar bij WOW en ik weet dan ook uit eerste hand hoe speciaal de wijnen die Simone en Francien aanbieden zijn.

Ik vind het dan ook extra leuk en bijzonder dat ik de komende periode elke maand een van de mooie WOW wijnen mag matchen met een gerecht. Houd mijn social media in de gaten voor interessante wijn-spijs suggesties met de Oostenrijkse wijnparels verkrijgbaar in de WOW webwinkel!

Neem voor meer informatie een kijkje op de vernieuwde website van WOW: www.wowijnen.nl

Wil je niets Vertruffelijks missen? Volg Vertruffelijk dan op social media!

Geniet ervan, Dagmar

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met WOW wijnen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht