Nieuwe look voor Vertruffelijk.nl !

8 oktober 2017Dagmar
Blog post

Jaah! Heb je ‘m al gespot, de nieuwe look van vertruffelijk.nl? Ik ben natuurlijk reuze benieuwd of jij hem net zo mooi vindt als ik en vertel je graag wat meer over het nieuwe uiterlijk van mijn foodblog. Na ruim drie jaar wilde ik graag wat anders. De afgelopen jaren ben ik beter geworden in het maken van foodfoto’s en die wil ik graag meer tot zijn recht laten komen. Als ik nu nog weleens foto’s uit de begintijd voorbij zie komen krijg ik soms acuut kromme tenen (ze staan her en der nog wel erop) maar over het algemeen ben ik als amateurfotograaf erg in mijn nopjes met mijn foodfoto’s anno nu. Daarom heb ik een gekozen voor een neutrale witte achtergrond. En wauw, de foto’s springen er nu extra uit! Precies wat ik graag wilde. Kijk maar eens naar onderstaande foto.

Nieuwe look voor Vertruffelijk.nl !

De nieuwe website
Natuurlijk was het behouden van een adequaat en prettig functionerende website ook erg belangrijk. Bij de keuze voor de nieuwe site heb ik dan ook goed gelet op:
– functionaliteit;
– overzichtelijkheid;
– meer verbinding met social media, met name instagram.

Snel en makkelijk zoeken naar recepten
De indeling van de onderwerpen, zoals de recepten zijn niet gewijzigd. Je kunt dus nog net zo makkelijk door al die lekkere en leuke artikels neuzen als eerst. Inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief kan natuurlijk ook nog steeds. De zoekbalk waarin je kan zoeken naar recepten of arikels staat nu helemaal bovenin. Wat ik zelf heel leuk vind is dat mijn instagram feed nu zichtbaar is op vertruffelijk.nl
Op de homepage zie je rechts en helemaal onderin een weergave van mijn meest recentste posts op instagram. Leuk, leuk, leuk!

Back to basic
Zoals je kunt merken ben ik erg blij met mijn nieuwe site. Doordat de site veel wit heeft en naar mijn idee overzichtelijk en logisch is qua indeling doet hij rustig aan. In die zin is m’n nieuwe site een weergave van meer ‘back to basic’. Iets wat in mijn dagelijks leven centraal staat. In mijn geval bedoel ik daar bijvoorbeeld mee:

– M’n eigen gevoelens en behoeftes centraal stellen;
– Energie vooral laten uitgaan naar wat ik belangrijk, mooi en leuk vind;Hoewel er veel aandacht (en liefde!) zit in de nieuwe site zal nog niet alles perfect werken. Dat is voor deze voormalige -en inmiddels wat meer gematigde-  perfectionist heel wat om te erkennen en prima te vinden. Maar natuurlijk hoor ik het graag als je iets mist of opmerkt. Want mijn drive om mij en dus ook mijn site voortdurend te willen verbeteren is iets wat nu eenmaal wel in de aard van dit beestje zit.

 Ik wens je veel plezier op Vertruffelijk!

Geniet ervan, Dagmar

6 Reacties

 • Lianne

  9 oktober 2017 at 8:50 pm

  Ziet er mooi uit, lekker rustig, zo heb je meer oog voor de foto’s en recepten. Top gedaan Dagmar!

  1. Dagmar

   9 oktober 2017 at 8:56 pm

   Dankjewel Lianne!!

 • Con

  9 oktober 2017 at 9:22 pm

  Wow, echt mooi is je site geworden. Ik vind ‘m er ook een stuk professioneler uitzien!
  Heb laatst mijn site ook een (stilzwijgende) facelift gegeven, en ken dat trotse gevoel dat je hebt als het klaar is maar al te goed!
  Groetjes, Con

  1. Dagmar

   9 oktober 2017 at 10:01 pm

   Trots ben ik inderdaad, dankjewel! Ik ga ook zeker een kijkje nemen op jouw site, leuk!

 • Machteld

  10 oktober 2017 at 3:27 pm

  Wat een mooie site! En ik ben het helemaal met je eens: je foto’s stralen. Een vertruffelijke prestatie!
  Groetjes, Machteld van Culinaire Bagage

  1. Dagmar

   10 oktober 2017 at 9:56 pm

   Superleuk, dankjewel Machteld!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht