Nieuw in Maastricht: een Le Creuset winkel!

29 september 2017Dagmar
Blog post

Goed nieuws voor liefhebbers van Le Creuset: sinds enkele weken is het centrum van het bourgondische Maastricht een Le Creuset winkel rijker.  De winkel van 65 m2 is voorzien van een zeer uitgebreid Le Creuset assortiment: je vind er van alles van klassieke stoofpannen tot bakvormen. Ook de nieuwste lijn en kleuren ontbreken niet. Kijk maar eens mee naar de foto’s die ik maakte tijdens de officiële opening van de winkel. Nou ja, het is zo’n mooie winkel dat boutique me een beter woord lijkt!

Le Creuset winkel Maastricht

Wat je ook zoekt, grote kans dat je het hier zal vinden. De winkel is licht, strak en heel overzichtelijk ingedeeld. Als je Le Creuset liefhebber bent, bezoek dan zeker deze winkel als je in Maastricht bent. De Le Creuset winkel is te vinden in hartje centrum aan de Wijcker Brugstraat 6. In Nederland zijn er ook Le Creuset winkels in Amsterdam, Den Bosch en Den Haag. In Limburg is er ook een Le Creuset outlet te vinden in Roermond. Als kookliefhebber en inwoner van Zuid-Limburg ben ik erg blij met de komst van Le Creuset in Maastricht.

Geniet ervan, Dagmar

Tekst en foto’s: Dagmar
NB: ik werd uitgenodigd voor de opening en schreef naar aanleiding van mijn bezoek aan de winkel dit verslagje. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht