Nieuw in Holtum: Broadneudig!

3 januari 2018Dagmar
Blog post

– Broadneudig is met ingang van september 2018 helaas gesloten-
Als foodie vind ik het hartstikke leuk om nieuwe zaakjes te ontdekken en ondernemers te ontmoeten die net zo’n passie hebben voor lekker eten en drinken als ik. Zo ontdekte ik onlangs het nieuwe zaakje Broadneudig in het Limburgse Holtum. Graag vertel ik jullie wat meer over deze sfeervolle ontmoetingsplek. Spoiler alert: een bezoekje is beslist meer dan de moeite waard!

Broadneudig Holtum

Onlangs opende eigenaresse Nicole Sugijanto (foto) de deuren van Broadneudig aan de Martinusstraat  in Holtum. Al jaren leefde het idee bij haar om een zaak met Limburgse streekproducten te openen en nu de kinderen groter zijn maakte Nicole haar droom werkelijkheid. Bij Broadneudig kun je als liefhebber van bijzondere producten je hart ophalen. In het assortiment zijn onder meer brood, kaas, koffie, thee, vlaai en bonbons te vinden. Maar dan wel heel bijzondere varianten!

Broadneudig Holtum
Bij Broadneudig staan Limburgse streekproducten van hoge kwaliteit centraal. Het (spelt)brood en vlaai zijn van Limburgse bodem en afkomstig van o.a. Bakkerij Koen Peters uit Susteren. De koffie, thee en gebrande pinda’s zijn van de Maastrichtse ambachtelijke zaak Blanche Dael. De kazen van Tebben uit Blerick en de overheerlijke bonbons zijn van Visser chocolade. Ook producten van de Auw Stoof (Vreuger) zoals onder andere de truffelmayonaise (yessss!) zien hier te vinden! Rechtsboven op de foto zien jullie een heerlijk mueslibrood dat ik kocht tijdens mijn bezoekje. Nicole raadde me dit brood aan en wat was het lekker!

Broadneudig Holtum
Een greep uit het assortiment: heerlijke thee van Blanche Dael, eetbare chocolade kunstwerkjes van Visser en watertandend lekkere puddingbroodjes. De bonbons van Visser met hele bijzondere smaakcombinaties trokken meteen mijn aandacht. Wat dacht je van bonbons met Liquor 43 met sinaasappel en tijm? Of gaat je hart wat sneller kloppen van de Jack Daniel’s met cacao nibs en whiskey? Ik neem me voor om hier een doosje van deze beauties te halen voor een verjaardag of speciale gelegenheid. Of als verwennerij, gewoon omdat het kan. Ik kan me voorstellen dat de inwoners van Holtum erg in hun nopjes zijn met Broadneudig, als inwoner van de gemeente Sittard-Geleen ben ik dat in elk geval. Ik raad je een bezoekje dan ook van harte aan en ik wens Nicole veel plezier en succes met haar sfeervolle zaak!

Broadneudig Holtum
Wil je ook graag een bezoekje brengen aan Broadneudig? Dit zijn de openingstijden:
Woensdag, donderdag, vrijdag 
8.30-17.00 uur
Zaterdag
8.30-12.30 uur
Adres: Martinusstraat 4a
6123 BS Holtum
Broadneudig is ook te vinden op Facebook

Wil je niets Vertruffelijks missen? Volg me dan op social media!

Geniet ervan, Dagmar
Foto’s en tekst: Dagmar

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht