Mijn 5 favoriete taarten van gefeliciTAART.nl

4 februari 2019Dagmar
Blog post

Ok, ik moet meteen eerlijk bekennen dat ik gefeliciTAART.nl tot voor kort alleen maar kende van de TV-reclame waarin slagroomtaarten die kunnen worden bezorgd de hoofdrol spelen. Toen ik de vraag kreeg of ik het leuk zou vinden om een artikel te wijden aan gefeliciTAART.nl nam ik een kijkje op de website en…werd meteen laaiend enthousiast! Ik ontdekte namelijk een watertandend lekker en breed assortiment waarvan elke zoetekauw droomt! Graag vertel ik je hier meer over. In dit artikel zet ik mijn 5 favoriete taarten van gefeliciTAART.nl voor je een rij. PS: lezen op eigen risico! Wedden dat je net zoals ik acuut zin hebt gekregen om deze lekkere taarten te bestellen?

1. Pindakaas-Choco Layer Cake
Mijn oog viel als eerste op deze waanzinnig lekker uitziende Pindakaas-Choco Layer Cake: een luchtige chocoladecake met glazuur gemaakt van pindakaas en slagroom, gedecoreerd met Reese’s koekjes en een schaafsel van chocolate chip koekjes. Nou ja, eigenlijk was ik al over de streep bij de woorden Pindakaas en chocolade. Deze taart is voldoende voor zo’n 14 personen en kost € 39.19 en bezorgen is mogelijk vanaf € 6.95.

2. Stroopwafel Layer Cake
Lijkt deze taart met stroopwafel jou ook zo lekker? Gebak, taart of een toetje. Als er stroopwafel in zit beginnen mijn ogen al verwachtingsvol te glimmen. Deze taart bestaat uit een chocolade cake en is gevuld met een chocoladecrème, afgewerkt met caramel, stukjes stroopwafel en popcorn. Ook deze taart is voldoende voor zo’n 14 personen en kost
€ 39.19. Bezorgen is mogelijk vanaf € 6.95.

 3. Valentijns Layer Cake
Is deze speciale Valentijns Layer Cake geen plaatje? Wacht maar tot ik je verklap waar de taart uit bestaat! Deze heerlijke vanille cake heeft een toepasselijke aardbeienvulling en is afgemaakt met chocolade en vers fruit. Hoe leuk zou het zijn om je geliefde met Valentijn te verrassen met deze geweldige taart?


4. Boston Cheese cake
Ook van deze heerlijk uitziende Boston Cheese cake ging mijn hart sneller slaan. Ik kan me goed voorstellen hoe lekker de combinatie van de koekjesbodem met de frisse cheesecake en zoet-zure bosvruchtentopping moet zijn. O wat een heerlijkheid! Deze cheesecake voor 8 personen kost € 26.11 en bezorgen is mogelijk vanaf € 6.95.

5. Cupcakes Assortiment mix
Last maar zeker niet least verdienen deze prachtige cupcakes een plekje in mijn favorieten. Naast allerlei heerlijke taarten kun je namelijk bij gefeliciTAART.nl ook (luxe) gebakjes, verschillende soorten cupcakes en zelfs chocolade bestellen. Hoe leuk is dat? Je kunt bijvoorbeeld 12 cupcakes bestellen voor € 27.20. Bezorgen is mogelijk vanaf € 6.95.

Meer weten of bestellen bij gefeliciTAART.nl?
Wil jij net zoals ik graag je tanden zetten in al dat lekkers? Goed nieuws. Met de speciale kortingscode taart15lekker krijg je in februari 2019 maar liefst 15 % korting! Je kan handig een tijdvak kiezen waarin je (eventueel de volgende dag al!) je bestelling kan laten bezorgen. De bezorgkosten per adres bedragen € 6.95 of € 10.95. Heb je binnenkort een (kinder)verjaardag, jubileum, geboorte of andere speciale gelegenheid? Dan kun je voortaan dus een taart bestellen bij gefeliciTAART.nl en jezelf compleet ontzorgen! Je kunt namelijk meteen ook alle benodigdheden zoals bordjes, bestek, servetten, feestdecoratie en kaarsjes mee bestellen. Superhandig!

Lekkere taarten bestellen?
In welke lekkere taart (of anders lekkers) zou jij graag je tanden willen zetten? Laat het me hieronder weten, vind ik hartstikke leuk!

Wil je niets Vertruffelijks missen? Volg me dan op social media!

Geniet ervan, Dagmar

Tekst: Dagmar
Foto’s: ter beschikking gesteld door gefeliciTAART.nl

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met gefeliciTAART.nl.
Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht