Licht pikante tonijnsalade

17 mei 2019Dagmar
Blog post

Zelfgemaakte tonijnsalade is zo lekker! En allemaal als je tonijn met citroen en groene peper gebruikt. Deze licht pikante tonijnsalade is lekker op bijvoorbeeld toastjes, crackers maar ook als een club sandwich met zoetzure augurk en sla. De tonijnsalade is makkelijk om te maken met maar 3 ingrediënten. Een erg lekkere homemade tonijnsalade, leuk om mee te lunchen, brunchen maar ook als borrelhapje op een toastje. Dit is mijn persoonlijke favoriet!

Licht pikante tonijnsalade
Maar je kan bijvoorbeeld ook een lekkere club sandwich met deze licht pittige tonijnsalade bouwen. Nog lekkerder met sla en blokjes zoetzure augurk. Door tonijnsalade met citroen en groene peper te gebruiken krijg je een licht pikante tonijnsalade. De citroen geeft bovendien een extra lekkere smaak aan deze zelfgemaakte tonijnsalade. Een aanrader om eens te maken!

Ingrediënten voor licht pikante tonijnsalade
120 gram tonijn in zonnebloemolie met citroen en groene peper
1 theelepel citroensap
3 eetlepels halvanaise

Licht pikante tonijnsalade recept
Laat de tonijn uitlekken in een zeefje. Druk met vork of lepel overtollig vocht uit de tonijn. Meng alle ingrediënten en je zelfgemaakte tonijnsalade is al klaar.

Laat je het me weten als je iets vertruffelijks hebt gemaakt hier op de website of op social media? Vind ik superleuk! Wil je niets Vertruffelijks missen? Volg me dan op social media!

Geniet ervan, Dagmar
Bereiding, foto’s en styling: Dagmar

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht