Keukentip: bouillonblokjes bewaartip

1 mei 2015Dagmar

Als je net zoals ik regelmatig verschillende bouillonblokjes gebruikt dan is deze tip uit eigen keuken misschien ook iets voor jou: ik bewaar ze in een transparante (thee)doos. Zoals je op de foto kunt zien zit in elk vakje een aparte smaak en doordat de doos transparant is kun je makkelijk zien hoeveel blokjes je nog hebt. De kans op misgrijpen is zo een stuk kleiner. En het staat zo lekker opgeruimd in je keukenkastje  icon-smile-o

Wat is jouw handige keukentip?

untitled-166

4 Reacties

 • Hanneke

  7 mei 2015 at 2:27 pm

  Eenvoudig, maar geniaal!
  Ik bewaar bananen in een pastic zak in de koelkast (ook al raden ze de koelkast overal af), dan blijven ze erg lang goed.

 • Anita

  11 mei 2015 at 2:12 pm

  Goede tip,
  maar koop geen bouillonblokjes waar E621 inzit. Super slecht.

  Verder heb ik onlangs in een leeg emmertje met deksel waar ook vruchtjes in hebben gezeten gebruikt voor bloem. geen geknoei meer uit de zakjes en goed afgesloten.

 • C.L.P.M

  15 augustus 2019 at 1:42 pm

  Ik heb bouillonblokjes in de kast gevonden van 2005. Niet geopend. Kan ik deze nog gebruiken?

  1. Dagmar

   18 augustus 2019 at 11:03 am

   Ik denk dat ze in smaak en kwaliteit achteruit zullen zijn gegaan en zou denk ik gewoon even nieuwe kopen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht