Italiaanse bol met avocado zalm en ei

14 januari 2017Dagmar

Toen ik na een ochtendje bootcamp in regenachtige ijskou een lekkere lunch wilde klaarmaken combineerde ik wat dingen bij elkaar die me wel lekker leken. Ik belegde een Italiaanse bol met avocado en daarbovenop ging wat gerookte zalm. Toen ging er nog een spiegeleitje bovenop en eromheen lepelde ik wat ananas salsa die ik nog in de koelkast had staan. Tjonge. Wat was dit lekker! En wat ziet het er mooi uit! 

Italiaanse bol met avocado zalm en ei
Deze Italiaanse bol met avocado zalm en ei is een heerlijk lunchgerecht. Halveer een Italiaanse bol en beleg met een halve avocado in reepjes. Schik daar 100 gram (biologische) gerookte zalm op en top af met een (biologisch) spiegeleitje. Ik lepelde er nog wat ananas salsa omheen. Superlekker!

Lijkt dit je een lekker recept? Dan is deze supersnelle saté misschien ook wat voor je.  Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op Facebook.

untitled-166
Bereiding, foto’s en styling: Dagmar

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht