Heerlijke gegrilde mais

Maak heerlijke gegrilde mais met dit supereenvoudig maar superlekker recept. Door mais te grillen wordt de mais nog zoeter en krijg je een superlekker grillsmaakje aan de maiskolven. Wat kan groente toch ontzettend lekker zijn! Je hebt alleen maar wat voorgekookte maiskolven en wat olijfolie nodig om dit simpel groentegerechtje te maken. Heerlijk bij bijvoorbeeld Griekse kipspiesjes, rijst en gegrilde paprika.
Supersimpel, superlekker: deze gegrilde mais is nu al 1 van mijn favoriete groente. Je kan er allerlei kanten mee op. Serveer ze met wat feta bij Griekse kipspiesjes, gegrilde paprika, rijst en tzaziki voor een Grieks feestmaaltje. Deze maiskolven kun je ook prima bereiden op de bbq.
Dit heb je nodig voor gegrilde mais
(bijgerecht voor 2 personen)
2 voorgekookte vaccuum verpakte maiskolven
olijfolie
Zo maak je gegrilde mais
Verhit de grill. Kwast de maiskolven in met wat olijfolie. Grill de maiskolven rondom goudbruin aan. Dat is alles. En nou snel proeven!
Je kan de maiskolf als geheel serveren en je gast zelf de mais eraf laten snijden. Of je kan dit voor hem doen.
Lijkt dit je een lekker recept? Dan is deze saté marinade misschien ook wat voor jou. Neem ook eens een kijkje in de receptenindex voor nog meer lekkere recepten.
Wil je niets Vertruffelijks missen? Volg me dan op social media!
2 Reacties
Merel
24 februari 2017 at 2:45 pm
Heerlijk he? En zo simpel 🙂 Liefs, Merel
Dagmar
24 februari 2017 at 8:09 pm
Soms is simply echt the best 🙂