Give away: Vertruffelijke favorieten foodbox

31 juli 2016Dagmar

Deze maand bestaat Vertruffelijk 2 jaar! Daarom geef ik deze superleuke zelf samengestelde foodbox weg met maar liefst 8 van mijn persoonlijke favoriete producten. Graag vertel ik je wat meer over mijn persoonlijke favorieten: waarom ik ze zo lekker vind en wat je ermee kunt doen   En jij kan deze Vertruffelijke favorieten foodbox winnen!

Vertruffelijke favorieten
Vertruffelijke favorieten

Vertruffelijke favoriet 1: Funcakes biscuitmix
Klassieke slagroomtaart
Met deze luchtige biscuitmix bak je de heerlijkste luchtige taarten! Sinds ik deze biscuitmix heb ontdekt zweer ik erbij. Je kunt er bijvoorbeeld deze heerlijke klassieke slagroomtaart mee maken. De reactie van een collega toen ik een taart had meegenomen naar mijn werk: ‘Ik dacht dat deze taart van de bakker kwam, zo lekker vind ik hem!’ Dat zegt denk ik genoeg  icon-smile-o

Vertruffelijke favoriet 2: Fairtrade rode curry pasta
Met wat kokosmelk, vlees en groente naar wens maak je binnen een handomdraai een heerlijke rode curry met behulp van deze spicy kruidenmix. Regelmatig tover ik er doordeweeks een snelle maar heerlijke curry mee op tafel. Je zult ongetwijfeld nog een recept voorbij zien gaan komen op Vertruffelijk met deze rode curry pasta!

Vertruffelijke favoriet 3: Pur Natur aardbeien jam
Aardbeien trifle
Fan ben ik van deze biologische aardbeien jam! Hij smaakt al fantastisch op zoiets simpels als toast of een croissant en  ik heb er al verschillende receptjes mee gemaakt. Dit is er 1 van: heerlijke aardbeien trifle!

Vertruffelijke favoriet 4: Tony chocolonely karamel zeezout.
Hier kan ik veel over in geuren en kleuren vertellen. Als je hem al kent hoeft dit niet. Ken je hem nog niet? Where have you been hiding? Deze chocolade moet je gewoon proeven zoooo lekker!

Vertruffelijke favoriet 5: Kewpie roasted sesame dressing
Japanse biefstuksalade
Deze heerlijke romige dressing is de ster van deze Japanse biefstuksalade. Een hele simpele salade op basis van rucola melange, wakamé (zeewiersalade), rode paprika, biefstuk en natuurlijk deze sesamdressing.

Vertruffelijke favoriet 6: Pineapple fried rice spice paste van MeiAsia
Thaise rijst
Toen ik deze Thaise rijst met gamba’s, ananas en rode paprika voor het eerste proefde tijdens een event was ik meteen verkocht zo lekker! De speciale kruidenpasta op basis van o.a. ananassap, knoflook, citroengras en kruiden is een echte aanrader.

Vertruffelijke favoriet 7: Griekse kruidenmix
Griekse kruidenmix
Deze Griekse kruidenmix heb ik zelf samengesteld en ik gebruik hem vaak om de heerlijkste Griekse gerechtjes mee op tafel te toveren. In deze Griekse kruidenmix zitten heerlijke smaakmakers zoals knoflook, kaneel en koriander. Je tovert er de Griekse keuken eenvoudig mee op tafel. Bijvoorbeeld deze Griekse kipspiesjes, een echte aanrader.

Vertruffelijke favoriet 8: last but not least Jean Baton truffelmayonaise
Carpaccio
Natuurlijk kan ik de Vertruffelijke favorieten foodbox niet besluiten met iets anders dan truffelmayonaise! Je maakt er onder andere deze restaurantwaardige carpaccio mee. 1 van mijn absolute favorieten!

Wil jij je tanden zetten in deze Vertruffelijke favorieten? Zo maak je kans!
Ik geef 1 foodbox met vertruffelijke favorieten weg. Laat in een reactie hieronder weten over welke vertruffelijke favoriet je het meest enthousiast bent en waarom. Let op: alleen inwoners van Nederland kunnen meedoen.

De winactie loopt van 31 juli 2016 tot en met 7 augustus 2016. De winnaar maak ik maandag 8 augustus 2016 bekend in deze blogpost! De winnaar krijgt ook persoonlijk bericht via het hieronder opgegeven e-mailadres.

                                          


untitled-311
Deze winactie is afgelopen. De winnares is Corrie!
Gefeliciteerd!  Bedankt allemaal voor jullie leuke reacties en felicitaties!


untitled-166
Foto’s en tekst: Dagmar

 

17 Reacties

 • Olga

  31 juli 2016 at 12:41 pm

  Deze week begin ik met koolhydraatarm eten….op advies van mijn huisarts.
  Deze producten helpen mij vast om een andere manier van eten leuk te maken.

 • Bernadet

  31 juli 2016 at 1:13 pm

  Wat leuk, en gefeliciteerd!
  De truffelmayonaise! Die is echt goddelijk en kan ik op mijn verjaardag (19 aug) de gasten lekker mee verrassen (als ik het niet eerder zelf heb opgemaakt 😀 )

 • Daisy (Lekker Happen )

  31 juli 2016 at 1:21 pm

  Hoi Dagmar,
  Gefeliciteerd met jouw blogverjaardag.
  Ik doe heel graag mee met jouw actie. Altijd leuk om de favoriete producten van een ander te mogen proeven. De chocolade en jam zijn ook mijn favorieten. De andere producten ken ik nog niet. Ik duim dus! 🙂

 • Tanja Ververgaart

  31 juli 2016 at 1:55 pm

  Hoi, proficiat Dagmar!!
  Mijn favoriet is toch wel de truffel mayonaise. Lekker op een broodje rosbief.
  Oh en jij op naar de volgende 2 jaar!

 • veerle

  31 juli 2016 at 2:05 pm

  Heey Dagmar, hartelijk gefeliciteerd met de 2e verjaardag! 😉
  ik ben het meest enthousiast over de zelf samengestelde griekse kruiden want ik vind het zooo ontzettend knap dat het gelukt is om die typische griekse smaak te nabootsen zònder pakjes of zakjes! Daar hou ik echt van. Ik ben al heel lang op zoek naar recepten voor een eigengemaakte kruidenmix, en nu zit hij toevallig in de box 😀 dus ik duim heeel hard dat ik hem zelf kan gaan gebruiken.
  Stiekem hoop ik (als echte fan) trouwens nog steeds dat ik je toevallig tegen kom, want we wonen in dezelfde stad 😉
  Groetjes veerle

 • Fanny Schouten

  31 juli 2016 at 2:16 pm

  Gefeliciteerd met je jubileum! 🙂 De Tony’s reep is mijn absolute favoriet… Hmmm…

 • Saskia

  31 juli 2016 at 2:23 pm

  Oooooooo jouw favorieten zijn mijn favorieten zie ik, jouw Griekse kruidenmix ken ik natuurlijk niet maar klinkt goed!
  Waar ik heel nieuwsgierig naar ben is de Pineapple fried rice spice paste van MeiAsia, dat is naast de Griekse kruiden de enige die ik nog niet ken.
  Tot nu toe is mijn favo de truffelmayo, zelfs op homemade frietjes héél lekker!
  Maar de favo die hier thuis het vaakst gesnoept wordt is de Tony’s, omdat dat de favo van mijn dochter is!
  Gefeliciteerd met je 2-jarige bestaan, dat er nog maar vele smakelijke jaren mogen volgen!
  X

 • Anne-Marie

  31 juli 2016 at 4:31 pm

  Gefeliciteerd met je tweede blogverjaardag, een mooie prestatie. Mijn favoriet kiezen is moeilijk, veel is of lijkt me lekker. Ik kies voor de truffelmayo, omdat alles met truffel rules!

 • Marja

  31 juli 2016 at 7:56 pm

  Nogmaals gefeliciteerd met je 2 jarig jubileum Dagmar.Jou currypasta favoriet staat bij ons ook regelmatig op tafel,afgelopen vrijdag nog met kabeljauw,zooo lekker.Ook de Kewpie sesam saus gaat hier regelmatig over de sashimi want ook die is goddelijk. De rest van jou favorieten maken me nu wel nieuwsgierig omdat ik zomaar denk dat die dus ook zomaar onze favorieten kunnen worden.D daarom loot ik graag mee voor dit pakket.Liefs Marja (scorpio062)

 • Lucie

  1 augustus 2016 at 7:12 am

  Gefeliciteerd! Eigenlijk hoor je een cadeautje te krijgen i.p.v. weg te geven natuurlijk. Maar hopelijk zijn onze reacties ook een cadeautje. Ik ken je producten (behalve de chocola) niet, maar als kook- en bakfreak hoop ik ze te ontdekken.

 • Marlies

  1 augustus 2016 at 2:01 pm

  Oeh wat lekker allemaal! Ik ben ontzettend fan van de smaak van truffel, dus ga dan ook voor de truffelmayonaise. Best of both worlds lijkt me!

 • Lianne

  1 augustus 2016 at 2:18 pm

  Gefeliciteerd Dagmar! Twee jaar wat een tijd joh, heel gaaf! Mijn favoriet: de biscuitmix van Funcakes! Die gebruik ik altijd bij marsepeintaarten en iedereen is, net als ik, altijd waanzinnig enthousiast over het kapsel. Niet te droog, maar ook niet te zwaar helemaal perfect dus! Liefs, Lianne

 • Maud

  2 augustus 2016 at 7:38 am

  Vraag je nu echt van ons om te kiezen tussen de lekkerste producten? Mission impossible! 😉 De truffelmayonaise lijkt me heerlijk, ik ben gek op Grieks eten en de reep van Tony hoef ik denk ik niet eens toe te lichten 😉 Ik doe graag mee 🙂

 • Karin

  4 augustus 2016 at 7:44 pm

  Gefeliciteerd met je 2 jaar! 🎉🎂

  De Tony’s is verrukkelijk! 😍
  De Kewpie dressing lijkt me ook erg lekker. Ja, wat eigenlijk niet. 😄

 • Inge

  5 augustus 2016 at 5:13 am

  Dagmar, van harte gefeliciteerd met je 2de blogverjaardag! Wat een mooi pakket heb je samengesteld. De kruidenmix heb ik mogen proeven; een feestje! We hebben inmiddels “de week van Dagmar” geïntroduceerd thuis; smikkelen a.d.h.v. recepten van jouw blog: vertruffelijk! Nog veel plezier, wij genieten mee (o: Groetjes, Inge x

 • Erik

  5 augustus 2016 at 7:32 am

  Hoi Dagmar, van harte gefeliciteerd allereerst en ik hoop nog veel meer van je vertruffelijke recepten te mogen genieten. Ik doe ook graag mee aan je actie (als enige man zo te zien) en mijn favoriet is de aardbeienjam. Ten eerste is ie biologisch en ten tweede ben ik een liefhebber van toetjes. Het maken is al leuk maar het opeten vaak nog leuker. Aardbeien horen bij onze nederlandse zomer en je kun er de lekkerste zomerse gerechten mee maken. Succes de komende jaren!

 • Corrie Wensink

  7 augustus 2016 at 12:46 pm

  Hallo Dagmar.
  Allereerst van Harte Gefeliciteerd met 2 jaar Vertruffelijk.
  Ik ben inmiddels al een poosje fan van jou recepten.
  Ze zijn duidelijk uitgelegd en ik kan
  reageren op de recepten als ik er vragen bij heb.
  Ik hoop dat je nog heel lang door blijft gaan met deze heerlijkheden te delen met ons.
  Ik heb geen ervaring met bovenstaande producten dus, kan daar geen oordeel over geven.
  Desondanks ik ze niet ken wil ik ze wel graag leren kennen. Wel de Tony`s Choconoleny is mij bekend maar niet in deze variant. Ik moest toen een keus maken en wist niet echt wat ik mij hierbij voor moest stellen. Dus ja bij deze een uitgelezen kans om mee te doen met deze actie om dit pakket te winnen.
  Veel succes met alles wat je de komende jaren nog mag gaan doen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht