Frietjes met Parmezaan, truffelmayonaise en verse truffel

31 december 2020Dagmar
Blog post

Dit mag wat mij betreft mijn laatste avondmaal zijn. Wat. onzettend. lekker. dit! Speciaal voor de feestdagen maakte ik nog eens zelf truffelmayonaise en ik had ook nog wat verse zwarte truffel over. Dus maakte ik deze lekkere culinaire airfryer frietjes met Parmezaan, truffelmayonaise en verse truffel geïnspireerd door de frietjes met truffel van Brut 172! Zaaaaalig!

Maak deze lekkere frietjes eens voor een speciale gelegenheid. Dit zijn echt next level frietjes wat mij betreft. Een heerlijk decadent bijgerechtje.
Deze zelfgemaakte truffelmayonaise met truffeltapenade gebruikte ik voor dit receptje. Deze mayonaise ziet een beetje grijs door de hoeveelheid truffeltapenade en is superlekker! Mocht je kant-en-klare truffelmayonaise willen gebruiken dan raad ik je die van Jean Baton aan. Mijn tweede favoriete truffelmayonaise! #nospon
Verder heb ik airfryer frietjes gebruikt. Mijn favoriete airfryer frietjes zijn die van LeonLeon gevolgd door Beyerlander. #nospon. Zin om deze lekkere frietje met Parmezaan, truffelmayonaise en verse truffel te maken? Lees dan snel verder!

Ingrediënten voor frietjes met Parmezaan, truffelmayonaise en verse truffel

per persoon
150 gram gebakken frietjes uit de airfryer
een flinke eetlepel (liefst deze zelfgemaakte) truffelmayonaise
wat Parmezaan van een stuk
wat verse zwarte truffel
zout naar smaak

verder heb je een fijne rasp nodig

Frietjes met Parmezaan, truffelmayonaise en verse truffel recept
Kruid de frietjes naar smaak met zout. Schep de truffelmayonaise op de frietjes en rasp er Parmezaan en verse zwarte truffel over. Serveer meteen.

Laat je het me weten als je iets vertruffelijks hebt gemaakt hier op de website of op social media? Superleuk!
Wil je niets Vertruffelijks missen? Volg Vertruffelijk dan op social media!

Geniet ervan, Dagmar


Bereiding, foto’s en styling: Dagmar

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht