Disclaimer

Op mijn foodblog Vertruffelijk schrijf ik graag over alles wat met lekker eten en drinken te maken heeft. Dat betreft niet alleen producten die ik zelf koop (wat meestal het geval is) maar bijvoorbeeld ook producten die ik krijg toegestuurd. Evenals events of restaurants die ik op uitnodiging bezoek of betaalde opdrachten. Ik ervaar het als een grote luxe en vrijheid om me naast mijn leuke baan bezig te houden met Vertruffelijk.nl en maak op basis hiervan keuzes. Met andere woorden: ik voel de vrijheid om te delen en aandacht te geven aan wat ik leuk vind en waar ik enthousiast over ben. Daarbij vind ik het belangrijk dat iets relevant is voor mijn blog en erbij past. Ongeacht of ik het onderwerp al dan niet zelf heb betaald deel ik in mijn artikel graag mijn persoonlijke en eerlijke indruk met je. Mocht het gaan om een (gratis) ontvangen product, dienst of uitnodiging dan vermeld ik dit in het desbetreffende artikel zodat dit helder en transparant voor jou is.

Mijn berichten kunnen affiliate links bevatten. Als je iets koopt dat ik via een van deze links aanbeveel, krijg ik een kleine commissie. Ik hoop dat je mijn aanbevelingen van meerwaarde vindt. Mocht je iets kopen via een affiliate link dan help je mijn foodblog mede mogelijk te maken.

Door www.vertruffelijk.nl te bezoeken ga je akkoord met de onderstaande disclaimer.

Op de content van Vertruffelijk.nl rust copyright. De inhoud is door mijzelf geschreven en de foto’s zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders aangegeven. Het is niet de bedoeling, en zelfs wettelijk verboden om tekst en/of foto’s zonder mijn toestemming te gebruiken danwel te misbruiken.

Wat betreft het koken van recepten ga ik ervan uit dat je dit verantwoord doet en de nodige veiligheidsvoorschriften in acht neemt. Gerechten waarvan rauwe ingrediënten de basis vormen, zoals steak tartaar en gepocheerde eieren bijvoorbeeld maar niet uitsluitend, zijn niet of minder geschikt voor jonge kinderen, zwangeren en/of mensen met een minder goede gezondheid. Het is je eigen verantwoordelijkheid om dit vooraf na te gaan en hierover te beslissen en ik aanvaard op geen enkele wijze aansprakelijkheid hiervoor.

Lees voor meer inhoudelijke informatie over het wel/niet eten van bepaalde ingrediënten/gerechten tijdens een zwangerschap verder op de website van het Voedingscentrum.

Mochten teksten en/of recepten onjuistheden bevatten dan vind ik dat spijtig en hoor ik die in principe graag. Ik aanvaard hier op geen enkele manier aansprakelijkheid voor. Je kan hier geen rechten aan ontlenen.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen dit te lezen. Nu we dat hebben gehad heb je misschien zin om op zoek te gaan naar een lekker recept? Neem eens een kijkje in de receptenindex zou ik willen voorstellen 🙂

untitled-166