Contact

       Hi! Leuk dat je contact met mij wilt opnemen!

Heb je een opmerking, een leuk idee, een vraag of iets anders te melden, neem dan contact op via onderstaand formulier. Ik doe mijn best om je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.

Portfolio
Benieuwd naar een impressie wat ik voor je zou kunnen betekenen? Neem een kijkje in mijn portfolio.

Samenwerken of adverteren?
Hartstikke leuk, ik ben benieuwd! Hiervoor kun je contact met mij opnemen middels onderstaand contactformulier of per e-mail: info@vertruffelijk.nl Op verzoek stuur ik graag mijn media kit toe.

Producten toesturen?
Het testen van nieuwe producten die met lekker eten en drinken te maken hebben? Ik word er blij van! Het toesturen van producten voor een review is mogelijk en ten alle tijde vrijblijvend. Belangrijk vind ik dat het product past bij Vertruffelijk en uitgangspunt is voor mij altijd mijn persoonlijke en eerlijke mening. Ik geef geen garantie voor plaatsing. Neem contact op via info@vertruffelijk.nl voor het toesturen van producten.

Winacties?
Winacties zijn een leuke manier om een product onder de aandacht te brengen bij de lezers en fans van Vertruffelijk. Een winactie is bijvoorbeeld mogelijk in combinatie met een review. Het product wordt door mij getest en ik schrijf er een review over gekoppeld aan een winactie. De winactie kan via diverse sociale media worden gedeeld.

Nieuws

Voor mijn website Vertruffelijk word ik graag op de hoogte gehouden van culinaire evenementen, pers events, kookworkshops en dergelijke. Ook over nieuwe kookboeken en nieuwe producten word ik graag vrijblijvend geïnformeerd per e-mail: info@vertruffelijk.nl Ik kijk uit naar je e-mail!

Vertruffelijk volgen op sociale media
Vertruffelijk is te vinden op diverse sociale media waaronder

Reserveren niet mogelijk
Hoewel ik het natuurlijk heel erg leuk vind en eigenlijk ook best wel een eer, krijg ik regelmatig verzoeken om een reservering. Ik heb geen restaurant en verzorg ook geen lunches, high teas, catering e.d. Om die reden neem ik dan ook geen reserveringen aan.

Reserveren voor de alpaca high tea via mijn foodblog en onderstaand contactformulier is dus NIET mogelijk!

Leuk om van je te horen, tot snel!