Chocolademelk met Baileys

24 oktober 2015Dagmar

untitled-297
Op de website van Baileys kwam ik het receptje tegen voor deze chocolademelk met Baileys. Ik had echt zo eureka momentje, dit moest wel lekker zijn! Bij mijn eerstvolgende boodschappen rondje kwam ik thuis met de chocolademelk en de Baileys. Voor 1 persoon meng je 150 ml (warme) chocolademelk met 50 ml Baileys: ik vond hem onweerstaanbaar lekker! Nog wat slagroom en het feestje is compleet. En op de website staan nog meer lekkere receptjes. Bijvoorbeeld de chocoladetini -met Baileys, vodka, chocoladesiroop en ijs- ga ik beslist snel uitproberen!

Lijkt dit je een lekker recept? Dan is deze zelfgemaakte warme witte chocolademelk misschien ook iets voor je.  Er staan nog meer lekkere recepten in de receptenindex, klik hier.

Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op facebook!

untitled-166
Recept: Baileys
Bereiding en foto’s: Dagmar

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht