Chocolade Baileys freakshake

8 mei 2017Dagmar

Maak de ultieme extreme milkshake: chocolade baileys freakshake met dit makkelijk recept! Ken je ze al? Freakshakes en extreme shakes? Wat is een freakshake? Wat is een extreme shake? Dit zijn over the top milkshakes! En als ik over the top zeg, bedoel ik ook echt OVER THE TOP! Milkshakes met allerlei toeters en bellen zoals donuts, wafels, soesjes, marshmallows, koekjes, chocolade.  Je kan het zo gek niet bedenken als er maar véél calorieen inzitten  icon-smile-o Een echte caloriebom, maar man. Wat zien ze er fantastisch uit! Toen ik ze voor het eerst ontdekte op Pinterest oefenden ze een onweerstaanbare aantrekkingskracht op me uit! Je raadt het misschien al, ik ging aan de slag met een eigen versie. Stiekem hoop ik dat deze uit Australië overgewaaide food trend iets is wat ook in Nederland populair wordt. Ik heb namelijk genoeg leuke ideeën voor freakshakes en extreme shakes. Voor zowel guilty pleasure als gezonde varianten. Maar nu terug naar deze over- overheerlijke chocolade baileys milkshake. Had ik al gezegd dat hij onweerstaanbaar lekker is?

Chocolade Baileys freakshake
Deze gevaarlijk lekkere chocolade Baileys milkshake is waanzinnig gedecoreerd met disco dip, een donut en marsmallows. Oomf!
Chocolade Baileys freakshake
Door de rand van het glas in te smeren met gesmolten chocolade  en de rand vervolgens in een kommetje disco dip (of andere topping) te dopen krijg je het leuke felgekleurde randje op de foto. Superleuk! En zo’n flikkerster maakt deze extreme shake nog leuker om te zien, toch?

Recept voor de chocolade Baileys freakshake
Doe 4 bollen slagroomijs met 125 ml Baileys, 2 eetlepels pure chocolade pasta van goede kwaliteit en 75 ml melk in een blender of keukenmachine en mix. Schenk in een glas en decoreer naar wens met bijvoorbeeld een donut en marshmallows. Verder heb ik de rand van het glas voorzien van een disco dip coating en nog wat leuke versiersels gebruikt om de milkshake nog wat meer op te leuken. Je kunt je qua versieren helemaal uitleven met decoraties. Waar zou jij jouw freakshake mee versieren? Of welke smaak lijkt jou lekker?

Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op Facebook!

untitled-166

Bereiding, foto’s en styling: Dagmar

2 Reacties

  • A bite of cravings

    11 mei 2017 at 1:14 pm

    Die donut er op is echt fantastisch! Ik vind zo’n freakshake er ook altijd heel aantrekkelijk uit zien, als die zoete kleurtjes wow! Helaas iets te ongezond voor mij, maar als ik op mijn streefgewicht ben wil ik er zeker een keer een uitzondering voor maken als de gelegenheid zich voor doet! X

  • Ellis Pisters

    11 mei 2017 at 3:00 pm

    Dit ziet er zo lekker en feestelijk uit!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht