Amuse hapjes met paté en uitjes monegasque

Dit is een van mijn favoriete smaakcombi’s! Amuse hapjes met paté en uitjes monegasque. De uitjes monegasque kun je prima van tevoren maken. De combinatie van romige paté met zoetzure uitjes monegasque vind ik zo lekker. Dus bedacht ik er dit lekker amuse hapje mee! Ook lekker als onderdeel van een buffet(je) trouwens!

Ingrediënten voor amuse hapje met paté en uitjes monegasque
Per persoon
Een bolletje (room)pate (of andere paté naar keuze)
Een klein theelepeltje uitjes monegasque
Verder heb je amuselepels nodig
Tip: gebruik een meloenbolletjeslepel voor mooie bolletjes paté
Amuse hapje met paté en uitjes monegasque recept
Vorm mooie bolletjes paté en leg op een amuselepel. Schik wat van de uitjes monegasque op de paté. Serveer meteen.
Laat je het me weten als je iets vertruffelijks hebt gemaakt hier op de website of op social media? Superleuk!
Wil je niets Vertruffelijks missen? Volg Vertruffelijk dan op social media!

Bereiding, foto’s en styling: Dagmar