5 Voordelen van online boodschappen doen

20 augustus 2017Dagmar
Blog post

Wat hebben supermarkten als Albert Heijn, PLUS, Coop, Jumbo, Spar en Hoogvliet gemeen? Juist, ze bieden stuk voor stuk een professionele webshop waar je vandaag de dag razendsnel online boodschappen kan bestellen. De bezorgdienst levert de boodschappen af wanneer het jou uitkomt. Volgens het GFK maakt al 1 op de 7 Nederlanders gebruik van de online supermarkt. Wat is precies het voordeel? In deze post vind je de 5 grootste voordelen van online boodschappen doen.

Voordeel #1 – niet sjouwen met zware tassen

Wie regelmatig boodschappen doen kent het wel: een zware boodschappentas inladen in de auto en 10 minuutjes later weer uitpakken. Boodschappen doen betekent vaak veel gesjouw en gesleep met zware producten. Wanneer je jouw boodschappen online bestelt worden al jouw zware boodschappen lekker makkelijk tot in de keuken bezorgd!

Voordeel #2 – het bespaart veel tijd en energie

De boodschappen doen kost je toch gauw een half uur tot een uur. Denk maar aan het rijden naar de supermarkt, de hele supermarkt doorlopen, afrekenen, naar huis rijden en alle gekochte producten opbergen. Online boodschappen doen lukt je vaak – zeker als je er wat handiger in wordt – in minder dan 15 minuten. Bedenk eens hoeveel extra tijd je dit per maand oplevert.

Voordeel #3 – boodschappen doen waar en wanneer jij dat wil

Wie de supermarkt bezoekt, heeft altijd te maken met openingstijden. Een belangrijk voordeel van online boodschappen bestellen, en alles laten bezorgen, is dat je niet vast zit aan deze openingstijden. Je bestelt wanneer je wil, al is het 3 uur ‘s nachts. Bovendien kan je bestellen waar je wilt. Thuis op de bank met je tablet, of onderweg met je smartphone.

Voordeel #4 – Bezorgd of zelf afhalen wanneer het jou uitkomt

Wanneer je een online bestelling plaatst, kun je zelf heel specifiek aangeven waar en wanneer je de boodschappen bezorgd wil krijgen. Op die manier hoef je dus niet onnodig de hele avond te wachten op de bezorger. Vaak weet je tot op een uur nauwkeurig wanneer de bezorger komt. Geen tijd om hier op te wachten? Kies dan voor boodschappen afhalen, in dat geval bezoek je het pick-up point wanneer het jou uitkomt. Wel zo flexibel.

Voordeel #5 – je koopt alleen wat je echt nodig hebt

Wist je dat mensen die online boodschappen kopen, veel minder ongezonde, dure en onnodige (impuls)aankopen doen? Online shoppers zijn veel bewuster met wat ze in de winkelwagen leggen. Online wordt je ook niet verleid tot allerlei lekkere dingen die je anders in de winkel ziet liggen. Daarnaast kan je – als je online bestelt – nog even kijken in je voorraadkast of de appelmoes nou écht op is. Op die manier voorkom je dat je allerlei onnodige boodschappen in huis haalt.

Bonustip: direct online bestellen? Profiteer van de kortingscodes.

Enthousiast geworden over het gemak van online boodschappen doen? Bespaar op de bezorgkosten, en maak gebruik van de beschikbare actiecodes. Dankzij bijvoorbeeld een AH kortingscode of een kortingscode van PLUS bespaar je op de bezorgkosten. Die liggen gemiddeld zo rond de €5,00, dus dat is toch mooi meegenomen!

Dit artikel is geschreven door Boodschappenspot.nl. Op Boodschappenspot.nl vind je welke supermarkten, bakkers, slagers en andere winkels bij jou bezorgen. Je treft hier per winkel ook praktische informatie als minimaal bestelbedrag en de bezorgkosten.

Wil je niets Vertruffelijks missen? Volg me dan op social media!
   

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht