10.000+ bezoekers op Vertruffelijk!

30 november 2015Dagmar

Woohoo! De afgelopen maand heb ik mijn persoonlijke mijlpaal van meer dan 10.000 unieke bezoekers per maand behaald op m’n foodblog Vertruffelijk.nl. Sterker nog inmiddels heb ik de 11.000 unieke bezoekers ook al aangetikt  icon-smile-o Verder heb ik mijn wijn-examen behaald en heb ik op facebook, instagram en twitter in totaal meer dan 1500 volgers. Daar ben ik natuurlijk heel blij om en dat wil ik graag met jullie vieren. Daarom geef ik 3 repen Tony Chocolonely chocolade weg. Ik ben helemaal dol op deze lekkere chocolade en ben fan van de caramel-zeezout. Wil jij deze repen graag toegestuurd krijgen? Laat dan hieronder weten met wie jij deze repen zou willen opeten. De winnaar maak ik 7 december 2015 bekend via deze blogpost!

Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op facebook of schrijf je in voor de gratis maandelijkse nieuwsbrief!

* De winnaar van de repen Tony Chocolonely is Denise Peters! Gefeliciteerd Denise!* 

untitled-166

PS: vanwege praktische redenen stuur ik de chocoladerepen alleen op naar een adres in Nederland of België. 

Foto: Dagmar

11 Reacties

 • mieke cordewener

  30 november 2015 at 12:07 pm

  ik zou die repen willen opeten met mijn kleindochter carmen die voor een half jaar stage gaat lopen in een hotel op het eiland Grenada, en op deze manier een zoete herinnering aan oma wil meegeven.

 • Lisa

  30 november 2015 at 12:09 pm

  Samen met Sophie, een van mijn beste vriendinnen die nu aan de andere kant van het land woont. In de kerstvakantie gaan we elkaar denk ik pas weer zien, we houden allebei van Tony, 1+1=2! (of 3 dus, jammie!)

 • Carla

  30 november 2015 at 12:48 pm

  Ik geef de repen aan mijn vriendin. Vorige week kreeg haar moeder voor de 2e maal de diagnose voor een rotziekte. Mijn vriendin zat er helemaal doorheen. Zij verdient het om gewoon even verwend te worden.

 • Carla van der Wal van ‘t Hof

  30 november 2015 at 2:27 pm

  ik zou de repen geven aan mijn man en dochter voor al de steun die zij mij geven om 20 kilo kwijt te raken.

 • Karin

  30 november 2015 at 2:43 pm

  Ik deel ze met m’n man omdat hij straks veel voor me moet doen omdat ik na een operatie voor minimaal 6 weken in het gips moet. 😊

 • Andrea

  30 november 2015 at 4:18 pm

  Ik deel ze met mijn vriendinnen tijdens onze filmavond! Ik bedoel vrouwen en chocola is altijd een goede combinatie toch!

 • Denise

  30 november 2015 at 4:46 pm

  Ik ga de Tony’s met zoveel mogelijk mensen delen 😊 Ik Zou lekker de Tony chocolade cake maken van het recept van vertruffelijk!! 😍😍

 • Carol

  30 november 2015 at 5:18 pm

  Om heel eerlijk te zijn: ik denk niet dat ik wil delen, hahaha. Als ik eenmaal begin aan Tony-reep, dan blijf ik ervan eten totdat die op is. Ik vind ze heerlijk!

 • Saskia

  30 november 2015 at 6:09 pm

  Van harte! Echt een super prestatie!! Zoveel views en volgers!!!
  Ik heb je pas sinds kort ontdekt door Instagram, maar ik ben inmiddels fan!!
  Als t gaat om Tony’s……..oeeeeeelala da’s onze lievelings chocola!! Ik zou er heerlijk van gaan peuzelen op een regenachtige zondagmiddag op de bank, in comfy kleren, met een dampende kop thee, samen met mijn dochter! En dan afwachten wie t laatste stukje mag!!
  Dus ik cross my fingers!!!

 • Anita H.

  30 november 2015 at 6:10 pm

  Aaaaahhh, lekker. Ik denk toch dat ik een groot deel zelf opeet, mocht ik winnen. Een vriendin die regelmatig op visite komt, mag in elk geval wel proeven. Tijdens de koffie.

 • Sonja Hubregtse

  7 december 2015 at 8:39 am

  Zou genieten zijn ! Lekker met m’n vriendin opeten…mjammie!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht