Wil je graag een 1,5 liter fles van deze Zuid-Afrikaanse wijn winnen? Dat is mooi, want namens Opstal Blush mag ik maar liefst 3 van deze magnumflessen weggeven! 1 fles zal ik weggeven via facebook, een tweede via instagram en met fles nummer 3 maak ik een trouwe abonnee van de maandelijkse en gratis Vertrufflijke nieuwsbrief blij. Opstal Blush is een lichtroze, frisse rosé afkomstig uit de adembenemende Slanghoek Vallei in Zuid-Afrika. De rosé is op een bijzondere manier gemaakt, namelijk door aan het begin van het proces rode (Syrah) en witte (Viognier) druiven te mengen. Een rosé uit Zuid-Afrika staat maar weinig op de kaart en is daarom extra speciaal.

untitled-309
 Wil jij graag een 1.5 magnum fles van deze rosé winnen? Lees dan snel verder. 

Wat moet je doen om een fles te winnen?

1. Laat in een reactie, onderaan op deze pagina, weten dat je graag wilt meedoen en met wie je graag een glaasje (of meer) van deze rosé zou willen drinken. En:

2. Like de pagina van Vertruffelijk op facebook of like de post op instagram. Als je de facebookpagina al leuk vindt, deel dan het bericht met de winactie via de facebook pagina van Vertruffelijk met je facebookvrienden.

Klik hier hier voor de pagina van Vertruffelijk op facebook.

De abonnees van de nieuwsbrief krijgen 13 juni 2015 een mailtje over de winactie.

Let op: alleen voor inwoners van Nederland i.v.m. verzenden. En natuurlijk moet de deelnemer 18 jaar of ouder zijn.

En natuurlijk vind ik het heel leuk als je als winnaar straks een foto mailt van jouw #blushmoment. Kijk voor meer informatie over Opstal Blush op deze website.

untitled-166

Deze winactie duurt van zaterdag 13 juni tot en met maandag 15 juni 2015. De winnaar maak ik dinsdag 16 juni 2015 bekend via facebook, instagram en in deze blogpost.

Deze winactie is voorbij: de winnaars zijn:

winnaarblush

Karin, Margriet en Lies: Gefeliciteerd! jullie hebben een fles opstal blush gewonnen. Stuur a.j.b. een mailtje met je adresgegevens naar vertruffelijk@gmail.com. Dan wordt deze heerlijke fles rosé aan je toegezonden.

De producten uit deze blogpost betreffen een gesponsord artikel. 

10 Responses to Winactie Opstal Blush rosé

 1. Karin schreef:

  Leuk en lekker 🙂 ik doe mee!

 2. Marlies Krauth-de Bock schreef:

  Ik wil heel graag meedoen.

 3. Sylvia schreef:

  Ik doe graag mee. Met wie wil ik een glaasje drinken. Met mensen die weten hoe we een simpele zaterdagmiddag weten om te toveren tot een feestje.

 4. Lena schreef:

  Ik doe graag mee!
  Natuurlijk drink ik graag een glas rosé met mijn echtgenoot, maar omdat het een magnum is, ga ik ook graag een glaasje drinken met mijn lieve vriendin Odile. Wij kennen elkaar 23 jaar, zijn daarvan 20 jaar dikke vriendinnen en hebben heel wat samen beleefd.

 5. Maris schreef:

  Wat een leuke actie! Zuid-Afrikaanse wijn blijft mn favoriet, daar proost ik graag mee met vriendin Brechje. Elkaar leren kennen via onze kinderen en na 6 jaar uitgegroeid tot hechte vriendschap!

 6. Jody schreef:

  Leuk! Ik doe graag mee; een magnum rosé sla ik nooit af… 😉

 7. Wilma Wolter schreef:

  Ik wil heel graag het flesje Magnum winnen en samen op drinken met mijn man waar ik al heel lang gelukkig mee ben. Hij kan zo genieten van al het lekkers dat ik voor hem maak en gelukkig weet hij dat ook heel erg te waarderen.

 8. Anita H. schreef:

  Aan het begin van de zomer MOET ik altijd met een ex-collega het terras op om samen aan de rosé te gaan. Het is er dit jaar nog niet van gekomen. Als variant lekker aan de rosé op mijn balkon, zie ik ook wel zitten.

 9. Lies schreef:

  Ik drink graag een glaasje wijn met mijn opa en oma in de oase die hun tuin is <3, ik doe dan ook heel graag mee!

 10. henriëtte schreef:

  Jaaaaaaaaaaaaa, ik wil heel graag meedoen en wil graag een glaasje drinken met mijn man en toasten op ons nieuwe huis. Heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over vertruffelijk

Hallo, mijn naam is Dagmar, leuk dat je een kijkje neemt op vertruffelijk.nl! Op deze site deel ik een aantal van mijn favoriete recepten met je want ze zijn te lekker om voor mij alleen te houden. Ook zul je wat leuke nieuwtjes en artikels op het gebied van eten vinden. Veel plezier en vooral...eet smakelijk!

Copyright

Alle tekst, foto's, video's en illustraties op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Vertruffelijk tenzij anders vermeld.

Het inhoudelijk overnemen van teksten, kopiëren van beeldmateriaal of het verspreiden van materiaal anders dan via de door Vertruffelijk aangeboden sociale media kanalen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is uitsluitend toegestaan voor eigen gebruik.

Copyright © 2015 Vertruffelijk