Wat een bijzondere week. Deze week verscheen ik/Vertruffelijk in zowel het tijdschrijft Smult als in de rubriek ‘Chez Moi’ van Dagblad de Limburger! Voor Vertruffelijk is met de name het artikel in de zaterdageditie van De Limburger haar eerste grote publicatie.

Een goed begin van de week
Afgelopen week begon mijn week goed toen ik op maandagochtend een mailtje opende van Vikki Bartholomeus, journaliste van Dagblad de Limburger. Of het klopte dat ik uit Limburg kwam en of het me leuk leek om met Vertruffelijk mee te werken aan de rubriek ‘Chez moi’. In deze rubriek schittert elke week een Limburger met zijn/haar lievelingsgerecht. Met het verhaal achter het gerecht, en in dit geval het verhaal achter mijn passie voor koken en Vertruffelijk. Over dat antwoord hoefde ik duidelijk niet lang na te denken! Wat een prachtkans om mede Limburgers kennis te laten maken met m’n foodblog : )

Wat zal ik maken?
De dagen voorafgaande aan het huisbezoek van Vikki en fotograaf Rein Bollen heb ik me zitten afvragen welk gerecht ik zou gaan maken. Uiteindelijk viel de keus op de lasagna Bolognese, het lievelingsgerecht van mij en mijn man. En een van de eerste gerechten waarmee ik ooit ben begonnen met koken. En wat een leuke en bijzondere ervaring was het. Vikki kwam samen met Rein afgelopen week bij ons thuis langs. Tijdens de bereiding van de lasagna vond het interview op een leuke en relaxte manier plaats. En wat ben ik blij met de mooie foto’s en het ontzettend leuke artikel dat Vikki heeft geschreven.

lasagna limburger-2

Zaterdagochtend 22-11-2014
Zodra ik wakker was en enigszins toonbaar de deur uit kon snelde ik naar de dichstbijzijnde supermarkt om een exemplaar van de krant te kopen. Samen met een fles bubbels en verse broodjes. Want dit speciale moment wilden wij vieren! Want, hoe vaak kom je nou in de krant? Die zaterdag bereikten de bezoekersaantallen een recordhoogte. Op de verschillende sociale media was ook goed te merken dat veel mensen die het artikel hadden gelezen een kijkje hadden genomen op vertruffelijk.nl! Hartstikke leuk!

Klik hier voor het verslag van de Kookwedstrijd bij het magazine Smult, dat ook in dezelfde week verscheen.

Klik hier voor het recept voor de heerlijke lasagna bolognese, met stap-voor-stap foto’s.

smulweb artikel 2014-2

Heel erg bedankt allemaal voor jullie leuke reacties! Wat een vertruffelijke week was het!

Hartelijke groet Dagmar

Foto’s: Smulweb en Rein Bollen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over vertruffelijk

Hallo, mijn naam is Dagmar, leuk dat je een kijkje neemt op vertruffelijk.nl! Op deze site deel ik een aantal van mijn favoriete recepten met je want ze zijn te lekker om voor mij alleen te houden. Ook zul je wat leuke nieuwtjes en artikels op het gebied van eten vinden. Veel plezier en vooral...eet smakelijk!

Copyright

Alle tekst, foto's, video's en illustraties op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Vertruffelijk tenzij anders vermeld.

Het inhoudelijk overnemen van teksten, kopiëren van beeldmateriaal of het verspreiden van materiaal anders dan via de door Vertruffelijk aangeboden sociale media kanalen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is uitsluitend toegestaan voor eigen gebruik.

Copyright © 2015 Vertruffelijk