Vertruffelijk test: Madame Cocos homemade coconut pastry

2 mei 2018Dagmar
Blog post

Kokosmakrons: mij mag je er altijd voor wakker maken! Heerlijk, als ze versgebakken zijn tenminste! Dus toen ik van Dagmar een pot Madame Cocos homemade coconut pastry kreeg om te testen, maakte mijn hart een vreugde sprongetje! Stiekem ken ik hem namelijk al, omdat ik het al eens op een foodfestival geproefd heb, maar nog niet eerder had ik deze makrons thuis gemaakt. 

Het maken van makrons is geen ingewikkeld proces, maar aan de hand van het beslag van Madame Cocos is het helemaal kinderspel. Je hoeft alleen de oven aan te zetten, en bolletjes beslag op een bakplaat met bakapier te leggen. 20/25 minuten later zijn de heerlijke kokosbollen al klaar. Laat ze wel even afkoelen zodat ze een lekker krokant laagje krijgen. En smullen maar!

Madame Cocos heeft beslag in meerdere smaakjes:
– Naturel
– Pure chocolade
– Witte chocolade
– Rum rozijnen

Een potje kost € 5,50 voor 500 gram (voor 10/12 bollen afhankelijk van de grootte), en ze zijn te bestellen via: http://www.madamecocos.nl/nl/home

Wil je niets Vertruffelijks missen? Volg Vertruffelijk dan op social media!

Smakelijk! Stephanie

Tekst, bereiding en foto’s Stephanie Könings

De Madame Cocos homemade coconut pastry zat in de goodiebag van de Culiperslunch 2018. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht