Vertruffelijk test de nieuwe producten van Leev

21 mei 2018Dagmar
Blog post

De nieuwste producten van Leev
Ken je de nieuwe producten van Leev al? Onlangs kreeg ik bovenstaande producten toegestuurd om te reviewen en ik vertel je in dit artikel graag meer over:

– Leev biologische oerrrqrackers;
– Leev biologische oerrrkoek met karamel, zeezout en granen
– Leev biologische oerrrwafels
– Leev biologische oerrrkoek met cranberry, rozijn en granen
– Leev biologische oerrr mini’s speculoos en quinoa

Leev qrackers
Foto: Leev qrackers met curry hummus met een vleugje kokos

Ik ben dol op crackers dus de Leev qrackers (ja, met een q) probeerde ik als eerste uit. Ik vond ze lekker licht en bros. Niet super knapperig maar ik vond dat niet erg. Er zitten maar weinig koolhydraten in deze crackers dus mocht je daar op letten dan zijn deze oerrr qrackers met veel vezels en lijnzaad een prima aanrader.

Het tweede Leev product dat ik uitprobeerde waren de koekrepen met karamel, zeezout en granen. Ik vond ook deze lekker, niet te zoet dus je proeft meer koek. Datzelfde vond ik gelden voor de koekrepen met cranberry, rozijn en granen. Ik vind dat je goed kan proeven dat het goede ingredienten zijn die zorgvuldig zijn gekozen en verwerkt. Ze smaken haast handgemaakt en ambachtelijk bereid. Iets dat ik erg kan waarderen.

Over de volkoren oerrr wafels met quinoa was ik wat minder te spreken. Maar dat heeft denk ik meer te maken met mijn persoonlijke smaak: ik houd nu eenmaal niet van rijstwafels. Des te lekkerder vond ik de mini volkoren speculoos koekjes met quinoa. In deze koekjes zit weinig vet en de kcal bedragen 25 per koekje. Dat is nog eens lekker snoepen! De koekjes en koekrepen nam ik mee naar mijn werk en daar vielen ze ook in de smaak.

Leev mini volkoren speculoos koekjes met quinoa
Foto: Leev mini volkoren speculoos koekjes met quinoa

Kortom
Over het algemeen -nou ja, op de rijstwafels na dan-  vind ik de producten van Leev lekker en een aanrader. De Leev foundation wil bovendien zoveel mogelijk jongeren helpen die extra steun kunnen gebruiken. De producten van Leev zijn dan voor het gebruik van vezels en minder suiker niet alleen goed voor jou maar ook nog eens voor deze jongeren. Dat vind ik echt top! Inmiddels heb ik ook de havermout van Leev ontdekt en in huis gehaald.  Leev heeft namelijk ook biologische ontbijtproducten, bakmixen en lekkere tussendoortjes in het assortiment. De producten van Leev zijn o.a. te koop bij Albert Heijn.

Meer weten over de visie en de producten van Leev?
Neem een kijkje op de website.

Wil je niets Vertruffelijks missen? Volg me dan op social media!

Geniet ervan, Dagmar

Tekst en foto’s: Dagmar
Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht