Ben je ook zo gek op truffel? Wat dacht je van deze zelfgemaakte truffel mayonaise? Meng 4 eetlepels Zaanse mayonaise  met 5 theelepels truffel- champignon tapenade en klaar ben je. Natuurlijk kun je de mayonaise zelf maken als je wil. Deze truffelmayonaise smaakt heerlijk op bijvoorbeeld een broodje, een beetje verdund als sladressing, bij carpaccio en bij de borrel of BBQ. Echt iets voor op gezellige (zomer)avond. Hoewel je mij het hele jaar door blij maakt met deze truffelmayonaise. 

untitled-459
Maak van je lunch iets bijzonders met een likje van deze truffel mayonaise. Wat dacht je bijvoorbeeld van een broodje carpaccio met wat truffelmayonaise?

untitled-462
 Natuurlijk kun je mayonaise ook zelf maken. Klik hier voor het recept van Vertruffelijk.

untitled-466
Dit is de tapenade die ik gebruik voor truffel mayonaise. Je kunt deze kopen bij AH XXL. Natuurlijk kun je ook een andere tapenade met truffels gebruiken. 

Lijkt dit je een lekker recept? Dan is deze spaghetti carbonara met paddestoelen & truffel misschien ook iets voor je. Of wat dacht je van deze kalkoenrollade gevuld met truffel en paddestoelen?
Neem ook eens een kijkje in de receptenindex voor nog meer lekkere recepten.

Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op Facebook!

untitled-166
Bereiding, foto’s en styling: Dagmar

3 Responses to Truffel mayonaise

  1. Lena schreef:

    Truffelmayonaise… Wat een mooi woord! Bij de gedachte eraan loopt het water in mijn mond!
    Ik ga snel op zoek naar een AH XXL!

  2. Josine schreef:

    Yum! Wat een makkelijk recept en verrukkelijk idee xx Josine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over vertruffelijk

Hallo, mijn naam is Dagmar, leuk dat je een kijkje neemt op vertruffelijk.nl! Op deze site deel ik een aantal van mijn favoriete recepten met je want ze zijn te lekker om voor mij alleen te houden. Ook zul je wat leuke nieuwtjes en artikels op het gebied van eten vinden. Veel plezier en vooral...eet smakelijk!

Copyright

Alle tekst, foto's, video's en illustraties op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Vertruffelijk tenzij anders vermeld.

Het inhoudelijk overnemen van teksten, kopiëren van beeldmateriaal of het verspreiden van materiaal anders dan via de door Vertruffelijk aangeboden sociale media kanalen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is uitsluitend toegestaan voor eigen gebruik.

Copyright © 2015 Vertruffelijk