Hoe je dit smakelijk (lunch)gerechtje kunt maken heb ik je eigenlijk al verklapt met de titel. Want meer dan een krokant stuk goudgeroosterd brood beleggen met een halve avocado, een perfect gegaard romig spiegelei en wat baconnaise (jaah! mayonaise + bacon = baconnaise) is het niet. Maar zo lekker! Deze smaken passen perfect bij elkaar. Ik vind het zo lekker dat ik het je van harte aanbeveel om een keertje te proberen. Happy Lunch! (of Breakfast)  icon-smile-o 

Lijkt dit je een lekker recept? Dan is deze lekkere spread van paprika met feta misschien ook wat voor jou. Of wat dacht je van deze heerlijke lasagna met zalm, mozzarella en crème fraîche? Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op Facebook!

untitled-166

Foto: bereiding, foto’s en styling: Dagmar
NB: De baconnaise zat in een speciale box van Jean Baton die ik in ontvangst mocht nemen. Ik bedacht er dit lekkere recept mee

3 Responses to Toast, spiegelei, avocado en baconnaise

  1. Maris schreef:

    Nu ben ik toch wel echt nieuwsgierig, waar heb je de baconaise vandaag?

  2. Daphne schreef:

    Ja baconaise! Hier ook niet verkrijgbaar… Maar ik moet zeggen dit receptje gaat er in het weekend als ontbijt ook goed in hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over vertruffelijk

Hallo, mijn naam is Dagmar, leuk dat je een kijkje neemt op vertruffelijk.nl! Op deze site deel ik een aantal van mijn favoriete recepten met je want ze zijn te lekker om voor mij alleen te houden. Ook zul je wat leuke nieuwtjes en artikels op het gebied van eten vinden. Veel plezier en vooral...eet smakelijk!

Copyright

Alle tekst, foto's, video's en illustraties op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Vertruffelijk tenzij anders vermeld.

Het inhoudelijk overnemen van teksten, kopiëren van beeldmateriaal of het verspreiden van materiaal anders dan via de door Vertruffelijk aangeboden sociale media kanalen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is uitsluitend toegestaan voor eigen gebruik.

Copyright © 2015 Vertruffelijk