Toast, spiegelei, avocado en baconnaise

19 september 2016Dagmar

Hoe je dit smakelijk (lunch)gerechtje kunt maken heb ik je eigenlijk al verklapt met de titel. Want meer dan een krokant stuk goudgeroosterd brood beleggen met een halve avocado, een perfect gegaard romig spiegelei en wat baconnaise (jaah! mayonaise + bacon = baconnaise) is het niet. Maar zo lekker! Deze smaken passen perfect bij elkaar. Ik vind het zo lekker dat ik het je van harte aanbeveel om een keertje te proberen. Happy Lunch! (of Breakfast)  icon-smile-o 

Lijkt dit je een lekker recept? Dan is deze lekkere spread van paprika met feta misschien ook wat voor jou. Of wat dacht je van deze heerlijke lasagna met zalm, mozzarella en crème fraîche? Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op Facebook!

untitled-166

Foto: bereiding, foto’s en styling: Dagmar
NB: De baconnaise zat in een speciale box van Jean Baton die ik in ontvangst mocht nemen. Ik bedacht er dit lekkere recept mee

3 Reacties

  • Maris

    23 september 2016 at 7:11 am

    Nu ben ik toch wel echt nieuwsgierig, waar heb je de baconaise vandaag?

    1. Dagmar

      23 september 2016 at 7:32 am

      Hoi Mariska, hij is in elk geval verkrijgbaar bij de (grotere) AH 🙂

  • Daphne

    20 oktober 2016 at 12:00 pm

    Ja baconaise! Hier ook niet verkrijgbaar… Maar ik moet zeggen dit receptje gaat er in het weekend als ontbijt ook goed in hoor.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht