Roerei met gegrilde paprika en geitenkaas

20 februari 2019Dagmar
Blog post

Als je eens zin hebt in een wat andere lunch en net zoals ik dol bent op de combinatie van geitenkaas en gegrilde paprika maak dan dit roerei met gegrilde paprika en geitenkaas eens! Door wat eieren te klutsen met wat zuiverlspread wordt het ei luchtiger en dat is lekker. Serveer deze lunch met bijvoorbeeld wat toast of mijn favoriet met olijfolie gegrild brood. Zeg maar dag tegen je bammetje met kaas, als je dit eenmaal hebt geproefd is er geen weg meer terug naar je saaie boterham!

Roerei met gegrilde paprika en geitenkaas
Met dit recept maak je lekker, simpel en makkelijk dit smakelijk roerei met gegrilde paprika en geitenkaas.  Geniet ervan!

Ingrediënten voor roerei met gegrilde paprika en geitenkaas
(1 wat grotere lunch voor 1 persoon of met toast en een kleine salade een lekkere lunch voor twee)
50 gram zachte geitenkaas
75 gram gegrilde paprika (diepvries)
2 eieren
2 eetlepels zuivelspread naturel light
1 theelepel olijfolie
peper en zout

Roerei met gegrilde paprika en geitenkaas recept
Verwarm de gegrilde paprika stukjes met de olijfolie.  Meng de eieren en zuivelspread met een garde en kruid met peper en zout. Schenk over de paprika. Verkruimel de geitenkaas grof en strooi over het eimengsel. Laat het ei een paar minuutjes stollen en roer dan met een spatel tot een roerei. Serveer met toast of mijn favoriet: met olijfolie gegrild brood.

Laat je het me weten als je iets vertruffelijks hebt gemaakt hier op de website of op social media? Vind ik superleuk!
Wil je niets Vertruffelijks missen? Volg me dan op social media!

Geniet ervan, Dagmar

Bereiding, foto’s en styling: Dagmar

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht