In deze blogpost review ik de Modula starter set van Rost Mepal. En…ik mag deze set ook weggeven namens Rosti Mepal  icon-smile-o . Lees snel verder voor mijn indruk van de Modula set en hoe jij kans kan maken op deze starter set!

De Rosti Mepal Modula starter set
De starter set bestaat uit 5 transparante kunststof dozen in verschillende maten:  1 x 2000 ml, 1 x 1500 ml, 2 x 1000 ml en 1 x 425 ml. De witte afdichtring zorgt voor een luchtdichte afsluiting, waardoor de dozen geschikt zijn voor het bewaren van droge etenswaren zoals koffie, meel, chips, kruiden en pasta. De Modula bewaar- en opbergdozen van Rosti Mepal liggen goed in de hand en zijn makkelijk te openen. Bovendien zijn ze stapelbaar en vaatwasmachinebestendig. Hoe veeleisend u ook bent: Modula bewaardozen zijn erop berekend! Aldus de beschrijving in de webshop. Benieuwd naar mijn mening?

Handig
In mijn voorraadkast ben ik vaak het overzicht kwijt. Ik besloot om de set te vullen met ingrediënten die ik dagelijks danwel regelmatig gebruik. Zo heb ik de voordelen van deze dozen in de praktijk meteen kunnen ervaren. Wat ik erg handig vind aan de voorraaddozen is dat ze transparant zijn zodat je in 1 oogopslag kunt zien wat ze bevatten. Geen heen en weer geschuif meer in de kast op zoek naar dat ene ingrediënt dus meer  icon-smile-o .  De deksels zijn ook transparant dus ook als je ze in een lade zou hebben staan kun je van bovenaf prima zien wat de inhoud is. Daar is duidelijk over nagedacht bij het ontwerp. Wat ik verder erg prettig in het gebruik vind is dat de deksels aan de ene kant goed luchtdicht afsluiten maar ook heel makkelijk weer te openen zijn. De ribbels die op elk deksel in een hoek zitten maken dit extra makkelijk.

untitled-2
 Handig, mooi en praktisch. Doordat de dozen geheel transparant zijn kun je in 1 oogopslag zien wat erin zit. 

untitled-8
 De deksels sluiten goed af maar zijn toch ook makkelijk te openen.

untitled-6
 
Mooi design waarover nagedacht is: de dozen zijn stapelbaar en dus ruimtebesparend.

Mijn indruk
Samenvattend vind ik de voorraaddozen niet alleen mooi, maar ook praktisch in het dagelijks gebruik. Ik vind ze onder andere praktisch doordat ze geheel transparant en zonder moeite te openen zijn. Verder omdat de dozen stapelbaar en dus ruimtebesparend zijn. En ook nog eens luchtdicht afsluiten zodat je ingrediënten in goede staat blijven. Alleen maar pluspunten dus! Zou ik je deze set aanbevelen? Ja. De Modula set is een van de vele producten van Rosti Mepal.

Vernieuwde webshop
Ben je nieuwsgierig geworden naar ook de andere ongetwijfeld eveneens praktische en mooie producten van Rosti Mepal? Neem dan zeker eens een kijkje in de onlangs vernieuwde webshop: klik hier.  Wist je al dat Rosti Mepal ook heel leuk, handig en vrolijk servies in het assortiment heeft? Kijk hier maar eens: https://www.rostimepalshop.nl/servies.html Alle producten van Rosti Mepal zijn in alle kleuren en maten online te bestellen. Er zijn ook onderdelen van verschillende producten verkrijgbaar. Zo hoef je niet opnieuw een product te kopen, maar kan je gemakkelijk de levensduur verlengen door een nieuw onderdeel te bestellen. Naast verkrijgbaar in de webshop zijn veel producten ook verkrijgbaar bij o.a. Blokker, de Bijenkorf, V&D en Marskramer.

untitled-198
 Wil jij deze set graag winnen? Ik mag 1 set weggeven namens Rosti Mepal. Lees hieronder verder hoe je de set kan winnen. De set kost in de webshop € 29.99.

Hoe kun jij kans maken op deze mooie & praktische 5-delige Modula starter set?
Maar twee dingen:
1. Laat in een reactie, onderaan op deze pagina, weten dat je graag wilt meedoen en waarom je deze set graag zou willen winnen. En:

2. Like de pagina van Vertruffelijk op facebook en deel de winactie met je familie, vrienden en bekenden. Als je de pagina al leuk vindt, deel dan het bericht met de winactie via de facebook pagina van Vertruffelijk. Klik hier hier voor de pagina van Vertruffelijk op facebook.

De winactie loopt van 2 april tot en met 11 april 2015. De winnaar maak ik op zondag 12 april 2015 bekend in deze blogpost en op facebook.

untitled-166

                                          

Deze winactie is afgelopen. De winnaar van de Rosti Mepal Modula starter set is: Anita te Gussinklo. Gefeliciteerd!

untitled-114
De winnares (Anita) met haar Rosti Mepal starter set

                                          

In samenwerking met Rosti Mepal. De producten uit deze blogpost zijn door Rosti Mepal aan mij opgestuurd en ik heb in deze blogpost mijn indruk van de producten met je gedeeld.
Foto’s: Dagmar.

41 Responses to Review & Winactie Rosti Mepal

 1. Tim schreef:

  Ik wil de set wel winnen. Meer overzicht in mijn keukenlades lijkt me wel prettig!

 2. Henriëtte Schol schreef:

  Geweldig handig systeem. Mijn kasten staan er vol mee en ik kan alles moeiteloos vinden.

 3. van erum maria louisa schreef:

  mooi mooi mooi een toffe actie zo handig

 4. yvonne schreef:

  Wat een leuk &handig systeem!ik zou het gelijk in gebruik nemen voor mn crueslie.. pasta en rijst.. iets wat nu maar versprijd ligt en rommelig oogt! 😉 succes iedereen!

 5. Jan schreef:

  Ideaal om alles goed op te bergen en goed te houden.

 6. Linda Venrooij schreef:

  Hoi hoi,

  Wat leuk, ik zou heel graag deze ideale Rosti Mepal bakjes willen winnen. We gebruiken als bakjes op dit moment vaak oude bakjes waar bijv koude schotel in zat haha en dat is natuurlijk lang niet zo handig als deze!! 🙂
  Groetjes Linda Vnrooij

 7. Marlie Peeters schreef:

  Mooie set, zou geweldig passen bij de kaasdoos die ik pas heb gekocht. En gelijk orde in mijn voorraadkast brengen.

 8. Jody schreef:

  Die zien er handig uit zeg! Ik heb nu ronde voorraadbussen in de kast, en erger me eigenlijk altijd aan het feit dat er zoveel ruimte ongebruikt blijft bij ronde bussen… Deze wil ik dus wel winnen! 🙂

 9. Anita H. schreef:

  Ik doe graag mee. Niet voor mijzelf (ik heb al wat fijne voorraadboxen), maar voor mijn nichtje. Zij is onlangs gaan samenwonen. Impulsieve actie volgens mij; er waren nauwelijks spullen voor de huishouding. Mij lijkt dat ze hier heel blij mee zou zijn.

 10. natasja emmen schreef:

  Super mooie en handige set. Mijn huidige bakjes zijn niet doorzichtig dus ik grijp geregeld het verkeerde bakje, dit zou echt ideaal zijn. Ga heel hard duimen

 11. Roelien Gelling schreef:

  Mooie actie!! Wat een super mooie set! Wat zou dat handig zijn en vooral omdat je kunt zien wat er zit en je ze kunt stapelen! Scheelt ook een stuk ruimte! 😀 Leuk, leuk, leuk! Die wil ik wel graag proberen! 😀

  Groetjes, Roelien

 12. Nynke B schreef:

  Handig dat je van de boven- en de zijkant kan zien wat er in zit. Ik doe graag mee.

 13. Sonja Hubregtse schreef:

  Wij hebben allerlei verschillende bakjes in de kast. We zijn zo ontzettend lang elke keer aan het zoeken welke bakjes passen bij welke dekseltjes en andersom. Graag doe ik ze weg, en ga aan de slag met deze heerlijk overzichtelijke voorraaddozen !

 14. Janine schreef:

  Wat handig! Eindelijk mijn eerste job gevonden en verwacht daardoor binnenkort eindelijk op mijzelf te gaan wonen. De handige bakjes van Rosti Mepal mogen dan eigenlijk niet in de keuken ontbreken, ik zou daarom dolgraag kans willen maken op de set!

 15. Anita te Gussinklo schreef:

  Ideale bakjes, mede doordat ze doorzichtig zijn.
  Ik heb de Facebookpagina geliked en het artikel geshared.

 16. Anita schreef:

  Doordat mijn dochter een gluten intolerantie heeft, is het van groot belang om haar eten apart te bewaren.
  Ik heb wel verschillende bussen, maar het nadeel is dat je ze open moet maken om te zien wat er in zit.
  Wat zou dit dan een stuk makkelijker zijn!

 17. Anne-Marie schreef:

  Prachtige set, die ik graag zou willen winnen! Ik heb de pagina geliked en het bericht gedeeld. Succes met de actie!

 18. Lucie schreef:

  Als zoonlief die net op zichzelf woont weer eens gezellig langskomt, krijgt hij natuurlijk allerlei lekkers mee voordat hij nog omkomt van de honger… Daar zouden deze Mepal voorraad dozen super handig voor zijn! En ze zijn nog mooi ook! En ik probeer hem óók nog te leren geen voedsel te verspillen en restanten te bewaren om later op te maken, dus zo’n Rosti Mepal Modula starter set zou een geweldige stimulans zijn om Vertruffelijk bezig te zijn!

 19. Anna schreef:

  Oeeeh handig voor de verschillende soorten Musli die mijn vriend in zijn kwark eet..

 20. Inge schreef:

  Met dit fijne Rosti Mepal voorraad starters set
  weet ik zeker dat ik mijn zus in het zonnetje zet.
  Hiermee beleeft ze veel ‘opbergpret’!

 21. Ditty Dirks schreef:

  Wat dijn om alles zo overzichtelijk te hebben!

 22. An V schreef:

  Dit is precies waar ik naar op zoek was.Ik heb heel fanatiek alle lege bakjes van ijs en salade en dergelijke weggegooid maar was er nog niet over uit wat ik daar voor in de plaats moest nemen.Nu weet ik het Rosti Mepal.Mooi,sterk,overzichtelijk.Ik waag heel graag een kansje.

 23. Aniek schreef:

  Ik wil graag kennismaken met dit merk.

 24. Annelaure schreef:

  Handig én mooi! Zou heel graag winnen 🙂

 25. Anton Hompe schreef:

  Hallo dat ziet er mooi en degelijk uit en dan heb ik het over de Mepal set natuurlijk.
  Als alleenstaande man wel handig met al die grote verpakkingen een overzichtelijk keukenkastje te gaan maken dus ik doe mee #

 26. Anneliese schreef:

  Ik zou de set graag willen winnen voor in de keuken, om de muesli en de restje van de pasta in op te bergen, lijk me super handig.

 27. Nina Mol schreef:

  Heel mooi en ik heb meteen zin om mijn keukenkastjes uit te mesten!

 28. Evelien schreef:

  Super handig voor in de keuken! Mijn keukenla zal met deze mooie set een stuk netter zijn, het is soms net een slagveld in mijn lades.

 29. marianne schreef:

  Super leuk handig voor de uitzet.

 30. Jeroen Brouwer schreef:

  Deze praktische Rosti Mepal Modula starter set maakt mijn vriendin Bregtje en mij heel blij want wij gaan bijna samenwonen en we vinden het heel belangrijk om etenswaren luchtdicht en hygiënisch te bewaren en hoe kan dat nou beter als in deze ruimtebesparende voorraadsdozen.

 31. Deborah schreef:

  Mooie voorraad set hoor. Deze kan ik wel gebruiken voor de vermicelli / suiker / zout en andere dingen. Snoepjes kunnen er ook in maar dan hoog in de kast zodat mijn dochter er niet bij kan.

 32. melissa schreef:

  Ik doe graag mee. Ik zag gisteren mieren in de keuken (en dat terwijl ik toch 2x per week poets): paniek dus. Ik heb wel al veel in voorraadbussen zitten, maar veel ook nog niet, dus help 🙂 fb: melissa.vanstipdonkmaas

 33. Linda K. schreef:

  Je kan nooit genoeg voorraadbussen hebben en met Rosti verzekerd van versheid ten alle tijden

 34. Elise schreef:

  Deze set wil ik heel graag winnen! Ik woon al bijna een jaar samen en we hebben nog steeds van die krakkemikkige bakjes van de ikea. Deze bakjes zijn zowel mooi als van goede kwaliteit (denk ik) en daarom wil ik ze graag hebben!

 35. Esmeralda Groenland schreef:

  Super handig! Ik zit altijd met verpakkingen te rotzooien en zou het eens netjes moeten opbergen. Daar zou deze set goed bij kunnen helpen.

 36. Sophia Grootjans schreef:

  Ik zou deze Rosti Mepal voorraadset willen winnen omdat ik zo mijn voorraden in mijn kast overzichtelijker kan maken

 37. barbara schreef:

  ik ben helemaal gek op doosjes en kan wel een beetje orde in mijn kasten gebruiken

  ik zou dus zeer graag winnen

  ik ben echter geen facebook gebruiker en kan dus niet aan het tweede deel van je eisen voldoen

  desalniettemin hoop ik dat je me toch in aanmerking wil nemen voor deze mooie prijs

 38. Suzanne Blom schreef:

  Ik wil heel graag meedoen voor mijn lieve moeder 🙂

 39. Corrie Wensink schreef:

  Ik zou de set wel willen winnen! Er is goed te zien wat erin zit, en staat geordend in de kast. Daarnaast heb ik ook de kaas doos uit deze serie en die is ook zo ideaal.
  Kaas blijft lekker vers en droog doordat het op een roostertje ligt. Dit zou dus een mooie aanvulling zijn hierop.

 40. Susanne Margot schreef:

  Dit is precies wat er ontbreekt in mijn keuken, luchtdichte bewaardozen! Ze zijn prachtig trouwens dus ik doe graag mee.

 41. Lucinda schreef:

  Deze bakjes zijn super handig om te stapelen en mijn producten blijven er vers in. Daarnaast is het een heel gezellig aanzicht omdat je er doorheen kan kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over vertruffelijk

Hallo, mijn naam is Dagmar, leuk dat je een kijkje neemt op vertruffelijk.nl! Op deze site deel ik een aantal van mijn favoriete recepten met je want ze zijn te lekker om voor mij alleen te houden. Ook zul je wat leuke nieuwtjes en artikels op het gebied van eten vinden. Veel plezier en vooral...eet smakelijk!

Copyright

Alle tekst, foto's, video's en illustraties op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Vertruffelijk tenzij anders vermeld.

Het inhoudelijk overnemen van teksten, kopiëren van beeldmateriaal of het verspreiden van materiaal anders dan via de door Vertruffelijk aangeboden sociale media kanalen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is uitsluitend toegestaan voor eigen gebruik.

Copyright © 2015 Vertruffelijk