untitled-225
–  Over mij  –

Hoi! Welkom op mijn foodblog!  Lekker samen genieten van lekker eten, dat brengt je dichter bij elkaar. Met mijn recepten draag ik daar graag aan bij!  Je mag me ´s nachts wakker maken voor een gerecht met truffels, want daar ben ik gek op. Vandaar ook de naam vertruffelijk, waar ook iets van  m’n Limburgse herkomst in doorklinkt. Naast koken en inkopen doen op het gebied van eten ga ik ook graag uit eten. Ik vind niets gezelliger dan lekker koken en eten voor en met een goed gezelschap. Dat wil niet zeggen  dat ik altijd uitgebreid kook. Tussen de recepten zul je ook simpele en snelle recepten aantreffen, soms gezond, soms minder gezond. De recepten hebben echter 1 belangrijk ding gemeen, en dat is dat ze lekker zijn. Tenminste, ik hoop dat jij dat ook vindt! Minstens net zo leuk als opeten en koken vind ik boodschappen doen. Zet me in een nieuwe, andere of buitenlandse supermarkt, groothandel, speciaalzaak of delicatessenzaak en ik word tijdelijk ontoerekeningsvatbaar en verlies alle besef van tijd. Op internet vind ik het leuk me te verdiepen in de menu’s van restaurants  en elke week maak ik steeds opnieuw met veel plezier een weekmenu waarin regelmatig biologische en verse producten de basis vormen. Als mijn man en ik er even tussen uit gaan, dan bestaat mijn voorpret uit  het uitzoeken van restaurants de weken ervoor.

Kortom: van alles wat met lekker eten en drinken te maken heeft word ik blij!
untitled-302
– Liefde gaat door de maag –
untitled-579

– Contact-

Heb je vragen over de inhoud van deze website of over een recept, laat dan een berichtje achter of stuur een mailtje naar info@vertruffelijk.nl Volg me op facebook, instagram, twitter en pinterest om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en mijn nieuwste recepten. Inschrijven voor de gratis maandelijkse nieuwsbrief is ook mogelijk. Met m’n recepten hoop ik mensen te inspireren om lekker zelf in de keuken aan de slag te gaan. En om het resultaat samen op te peuzelen. Want van lekker eten en drinken kan ik intens genieten en in goed gezelschap is het dubbel genieten. Samen lekker eten en drinken verbindt en daar draag ik graag aan bij.

Liefs Dagmar

        

Foto’s: Dagmar en John

 

18 Responses to Over vertruffelijk

 1. Sylvia Knelissen schreef:

  Lieve Dagmar,
  Wat een enige site heb je! Weet zeker dat ik hier vaak te vinden ben voor de broodnodige inspiratie. Ik zal het gaan rond bazuinen want dit mag ik niet voor mezelf houden.
  Groetjes en een dikke kus,
  Sylvia

 2. Dagmar schreef:

  Bedankt voor de leuke reactie Sylvia!

 3. Mirjam schreef:

  Leuke site hoor Dagmar. En fijn zo`n koolhydraatarme lasagne. Heb je misschien nog meer koolhydraatarme recepten. Ben nl ook aan het minderen daarmee en nog wel op zoek naar lekkere koolhydraatarme maaltijden.
  Groetjes Mirjam

  • Dagmar schreef:

   Hallo Mirjam,

   Dankje! Er staan inderdaad nog een aantal koolhydraatarme recepten of suggesties daartoe op vertruffelijk. Als je in de tag cloud klikt op ‘koolhydraatarm’ dan verschijnen ze. Houd de site ook zeker in de gaten zou ik zeggen, want er zullen ongetwijfeld nog meer lekkere (koolhydraatarme) recepten volgen : ) !
   Ken je de dr. Atkins koolhydraatarme pasta al? Als jij ook nog lekkere (Koolhydraatarme) aanraders hebt, dan houd ik me aanbevolen. groetjes Dagmar

 4. Anne schreef:

  Hallo Dagmar, net jouw geweldige site ontdekt. Is het ook mogelijk om updates in mijn email te krijgen? Ik heb nl geen facebook. Ik zou heel blij zijn als ik je buiten facebook om zou kunnen volgen.
  Mijn hartelijke dank.
  groetjes
  Anne

  • Dagmar schreef:

   Hallo Anne,

   Leuk dat je vertruffelijk zo’n geweldige site vindt! : )
   Je e-mailadres heb ik genoteerd voor het versturen van een nieuwsbrief in de (zeer) nabije toekomst.
   Zo blijf je ook zonder facebook op de hoogte van updates.
   groetjes en graag tot ziens,

   Dagmar

 5. marian schreef:

  Hoi Dagmar,
  heb net jou leuke site bekeken, ben helemaal enthousiast geworden. Wat een heerlijke recepten staan er op,
  ik zelf hou erg van bakken (met mijn kleindochter ) dus genoeg inspiratie, bedankt

  Groet marian

  • Dagmar schreef:

   Hallo Marian,

   Wat leuk, dankjewel. En wat bijzonder dat je gezellig met je kleindochter bakt. Dat levert vast mooie en dierbare herinneringen op!
   Hartelijke groet, Dagmar

 6. marco schreef:

  Hej wat leuk om een foodie MET tof foodblog te vinden die ook nog eens in de buurt woont. We gaan je volgen, bedankt voor het volgen van ons account op instagram. Groeten, marco

 7. […] Blog Society stuitte ik op de blog Vertruffelijk.nl. Deze blog wordt gehost door eet- en kookfanaat Dagmar, die dol op truffel is en net als ik meestal zonder pakjes en zakjes kookt en altijd nieuwsgierig […]

 8. klaas schreef:

  Hoi Dagmar! Ik heb vandaag je site ontdekt.
  Wat een leuke site. Ik ga hier nog heel vaak komen voor inspiratie en recepten.
  Wat me naast al die heerlijkheden opviel waren die prachtige foto’s. En die maak jij/jullie zelf!
  Chapeau!
  En, o ja – mag ik die nieuwsbrief ook per mail (want geen Facebook)?

  • Dagmar schreef:

   Hoi Klaas,

   Dankjewel voor de leuke complimenten! De foto’s zijn grotendeels zelfgemaakt met een speciale camera. Het is een van de dingen die ik naast koken, stylen, bloggen en natuurlijk opeten errug leuk vind, fijn dat dit ook naar voren komt bij de foto’s. Leuk dat je Vertruffelijk nu volgt, hierbij sta je nu ook ingeschreven voor de nieuwsbrief.

   hartelijke groet,

   Dagmar

 9. Margrit Delvoie schreef:

  Veel van de recepten van Vertruffelijk vind ik heel goed. Ik heb bij sommige recepten op save gedrukt maar hoe vind ik die weer terug? waar zijn ze gesaved?
  Ik zie naar je antwoord uit. Groetjes, Margrit

  • Dagmar schreef:

   Als je onderin bij een recept kiest voor de optie ‘save’ dan verschijnt het recept in een nieuw scherm. Bovenin zie je dan de optie ‘PDF” staan. Als je daarop klikt dan zie je de plek op je computer waar je het recept kunt opslaan.Klik dan op opslaan en het recept is opgeslagen als PDF op je pc.

   Bedankt voor de leuke complimenten en veel plezier met opslaan en natuurlijk koken!

 10. Margrit Delvoie schreef:

  Hallo Dagmar,
  Gisteren hebben wij onze clubdag gehad en ik heb voor die gelegenheid een buffet gemaakt.
  Ik heb twee recepten van jou nl. Meloen met Parmaham en de Chocolademousse van Bonbonbloc gemaakt en ik wil graag even de complimenten die ik gekregen heb bij deze twee recepten aan je doorgeven. Ze vonden het geweldig en alles is opgegaan ook de extra’s die ik ervan gemaakt had. Bedankt voor de recepten en je advies.
  Groetjes, Margrit

  • Dagmar schreef:

   Hallo Margrit,

   Hartstikke fijn dat deze gerechtjes zo in de smaak zijn gevallen en hartstikke leuk dat je me dit even laat terugweten! Toch altijd spannend zo’n buffet, fijn dat het allemaal is gelukt!

   Hartelijke groet Dagmar

 11. Léanne schreef:

  Bohhhh Dagmar.. BEDANKT voor de link vandaag 🙂 ik word helemaal blij van de mooie foto’s, de heerlijke recepten en de lekkere smul-sfeer die je bij mij weet aan te wakkeren!! TOP, ik ga je zeker volgen en recepten uitproberen. THNX!

  Lieve groet,
  Léanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over vertruffelijk

Hallo, mijn naam is Dagmar, leuk dat je een kijkje neemt op vertruffelijk.nl! Op deze site deel ik een aantal van mijn favoriete recepten met je want ze zijn te lekker om voor mij alleen te houden. Ook zul je wat leuke nieuwtjes en artikels op het gebied van eten vinden. Veel plezier en vooral...eet smakelijk!

Copyright

Alle tekst, foto's, video's en illustraties op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Vertruffelijk tenzij anders vermeld.

Het inhoudelijk overnemen van teksten, kopiëren van beeldmateriaal of het verspreiden van materiaal anders dan via de door Vertruffelijk aangeboden sociale media kanalen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is uitsluitend toegestaan voor eigen gebruik.

Copyright © 2015 Vertruffelijk