Op 17 oktober jongstleden nam Dagmar’s Vertruffelijk deel aan een kookwedstrijd georganiseerd door het magazine Smult dat wordt uitgegeven door culinaire community Smulweb. Helaas kan ik nog niet heel veel verklappen…. Dit omdat het magazine 18 november verschijnt en we een soort van geheimhoudingsverzoek hebben gekregen. Maar…om een tipje van de sluier op te lichten:

– Het ging om een rolladewedstrijd;
– Vertruffelijk maakte een kalkoenrollade gevuld met kastanjechampignons en truffels, met daarbij een heerlijke romige paddestoelensaus (Kersttip?);
– Het was een onwijs leuke ervaring waarbij ik bovendien een aantal nieuwe leuke mensen heb mogen ontmoeten.

Het recept voor deze geweldige rollade krijgen jullie op of rond 18 november van me, samen met een verslag van de kookwedstrijd!

De Smult verschijnt 18 november en is verkrijgbaar in de supermarkt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over vertruffelijk

Hallo, mijn naam is Dagmar, leuk dat je een kijkje neemt op vertruffelijk.nl! Op deze site deel ik een aantal van mijn favoriete recepten met je want ze zijn te lekker om voor mij alleen te houden. Ook zul je wat leuke nieuwtjes en artikels op het gebied van eten vinden. Veel plezier en vooral...eet smakelijk!

Copyright

Alle tekst, foto's, video's en illustraties op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Vertruffelijk tenzij anders vermeld.

Het inhoudelijk overnemen van teksten, kopiëren van beeldmateriaal of het verspreiden van materiaal anders dan via de door Vertruffelijk aangeboden sociale media kanalen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is uitsluitend toegestaan voor eigen gebruik.

Copyright © 2015 Vertruffelijk