Keukentip: wijn, bouillon of fond over?

25 juli 2015Dagmar

Heb je ook regelmatig bouillon, wijn of fond over? Vries ze in. Door ze in een ijsblokjesvorm in te vriezen kun je de hoeveelheid de volgende keer als je ze nodig hebt handig doseren. Handig, toch?

untitled-422
Ook kruidenboter zou je zo makkelijk kunnen invriezen. Zo heb je altijd wat achter de hand als je een keer geen zin of tijd hebt deze zelf te maken.

Klik voor nog meer handige, tips en weetjes hier. Neem voor nog meer lekkere recepten eens een kijkje in de receptenindex, klik hier.

Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op facebook!

untitled-166

Keukentip: wijn, bouillon of fond over?

1 Reacties

  • Lena

    25 juli 2015 at 2:53 pm

    Wat een handige tip. Ik heb meestal niet zoveel over, maar daar kan ik iets aan doen natuurlijk 🙂

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht