Heb je ook regelmatig bouillon, wijn of fond over? Vries ze in. Door ze in een ijsblokjesvorm in te vriezen kun je de hoeveelheid de volgende keer als je ze nodig hebt handig doseren. Handig, toch?

untitled-422
Ook kruidenboter zou je zo makkelijk kunnen invriezen. Zo heb je altijd wat achter de hand als je een keer geen zin of tijd hebt deze zelf te maken.

Klik voor nog meer handige, tips en weetjes hier. Neem voor nog meer lekkere recepten eens een kijkje in de receptenindex, klik hier.

Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op facebook!

untitled-166

Keukentip: wijn, bouillon of fond over?

One Response to Keukentip: wijn, bouillon of fond over?

  1. Lena schreef:

    Wat een handige tip. Ik heb meestal niet zoveel over, maar daar kan ik iets aan doen natuurlijk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over vertruffelijk

Hallo, mijn naam is Dagmar, leuk dat je een kijkje neemt op vertruffelijk.nl! Op deze site deel ik een aantal van mijn favoriete recepten met je want ze zijn te lekker om voor mij alleen te houden. Ook zul je wat leuke nieuwtjes en artikels op het gebied van eten vinden. Veel plezier en vooral...eet smakelijk!

Copyright

Alle tekst, foto's, video's en illustraties op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Vertruffelijk tenzij anders vermeld.

Het inhoudelijk overnemen van teksten, kopiëren van beeldmateriaal of het verspreiden van materiaal anders dan via de door Vertruffelijk aangeboden sociale media kanalen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is uitsluitend toegestaan voor eigen gebruik.

Copyright © 2015 Vertruffelijk