Als je net zoals ik regelmatig verschillende bouillonblokjes gebruikt dan is deze tip uit eigen keuken misschien ook iets voor jou: ik bewaar ze in een transparante (thee)doos. Zoals je op de foto kunt zien zit in elk vakje een aparte smaak en doordat de doos transparant is kun je makkelijk zien hoeveel blokjes je nog hebt. De kans op misgrijpen is zo een stuk kleiner. En het staat zo lekker opgeruimd in je keukenkastje  icon-smile-o

Wat is jouw handige keukentip?

untitled-166

2 Responses to Keukentip: bouillonblokjes bewaartip

 1. Hanneke schreef:

  Eenvoudig, maar geniaal!
  Ik bewaar bananen in een pastic zak in de koelkast (ook al raden ze de koelkast overal af), dan blijven ze erg lang goed.

 2. Anita schreef:

  Goede tip,
  maar koop geen bouillonblokjes waar E621 inzit. Super slecht.

  Verder heb ik onlangs in een leeg emmertje met deksel waar ook vruchtjes in hebben gezeten gebruikt voor bloem. geen geknoei meer uit de zakjes en goed afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over vertruffelijk

Hallo, mijn naam is Dagmar, leuk dat je een kijkje neemt op vertruffelijk.nl! Op deze site deel ik een aantal van mijn favoriete recepten met je want ze zijn te lekker om voor mij alleen te houden. Ook zul je wat leuke nieuwtjes en artikels op het gebied van eten vinden. Veel plezier en vooral...eet smakelijk!

Copyright

Alle tekst, foto's, video's en illustraties op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Vertruffelijk tenzij anders vermeld.

Het inhoudelijk overnemen van teksten, kopiëren van beeldmateriaal of het verspreiden van materiaal anders dan via de door Vertruffelijk aangeboden sociale media kanalen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is uitsluitend toegestaan voor eigen gebruik.

Copyright © 2015 Vertruffelijk