De kleuren van de Italiaanse vlag in een salade: tomaat, mozzarella en verse basilicum. De balsamicocrème maakt van dit eenvoudige gerechtje iets bijzonders. Wist je dat deze creme ook heel lekker smaakt over roomijs? Een lekkere aanrader. Deze salade vormt een lekker  bijgerecht voor 2 personen en is  binnen 10 minuutjes klaar.

Ingrediënten
1 bakje cherrytomaatjes
1 bolletje (buffel)mozzarella
enkele blaadjes verse basilicum
Balsamicocrème  (bijv. Crema, Bertolli)
Een beetje extra vierge olijfolie

Bereiding
1. Was en halveer de tomaatjes. Scheur of snijd de mozzarella in stukjes van 1-2 cm.

2. Schik alle ingrediënten mooi op een bord en  voeg als laatste de balsamicocrème en olijfolie toe.

Lijkt dit je een lekker recept? Ik heb verschillende heerlijke recepten voor lasagna op Vertruffelijk staan. Klik maar eens op de receptenindex in het hoofdmenu. Wat dacht je bijvoorbeeld van lasagna met zalm, mozzarella, crème fraîche en tomaat? Of een heerlijke pasta carbonara?

Lijkt dit je een lekker recept? Neem dan ook eens een kijkje in de receptenindex voor nog meer lekkere recepten. Klik hier.

Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op facebook of schrijf je in voor de gratis maandelijkse nieuwsbrief!
untitled-166

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over vertruffelijk

Hallo, mijn naam is Dagmar, leuk dat je een kijkje neemt op vertruffelijk.nl! Op deze site deel ik een aantal van mijn favoriete recepten met je want ze zijn te lekker om voor mij alleen te houden. Ook zul je wat leuke nieuwtjes en artikels op het gebied van eten vinden. Veel plezier en vooral...eet smakelijk!

Copyright

Alle tekst, foto's, video's en illustraties op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Vertruffelijk tenzij anders vermeld.

Het inhoudelijk overnemen van teksten, kopiëren van beeldmateriaal of het verspreiden van materiaal anders dan via de door Vertruffelijk aangeboden sociale media kanalen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is uitsluitend toegestaan voor eigen gebruik.

Copyright © 2015 Vertruffelijk