Een klassieke Italiaanse combinatie dit Italiaans hapje caprese: tomaat, mozzarella en basilicum op een spiesje. Lekker voor bij de borrel. Als tapas of als bijvoorbeeld amuse. Het lekkerste vind ik om buffelmozzarella te gebruiken, maar gewone mozzarella is ook lekker. Je kunt in de winkel kleine bolletjes mozzarella kopen die je heel fijn kunt gebruiken om dit gerechtje te maken.

Wat heb je nodig
cocktailprikkers
bolletjes (buffel)mozzarella
verse blaadjes basilicum
en zongedroogde tomaatjes

En zo maak je dit lekker hapje
Je maakt de prikkers door de ingrediënten aan de prikker te rijgen zoals op de foto.

Lijkt dit je een lekker hapje? Dan is dit amuse soepje van knolselderij en truffel misschien ook wat voor je. Of wat dacht je van deze tiramisu met limoncello?

Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op facebook!

untitled-166

Foto: Dagmar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over vertruffelijk

Hallo, mijn naam is Dagmar, leuk dat je een kijkje neemt op vertruffelijk.nl! Op deze site deel ik een aantal van mijn favoriete recepten met je want ze zijn te lekker om voor mij alleen te houden. Ook zul je wat leuke nieuwtjes en artikels op het gebied van eten vinden. Veel plezier en vooral...eet smakelijk!

Copyright

Alle tekst, foto's, video's en illustraties op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Vertruffelijk tenzij anders vermeld.

Het inhoudelijk overnemen van teksten, kopiëren van beeldmateriaal of het verspreiden van materiaal anders dan via de door Vertruffelijk aangeboden sociale media kanalen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is uitsluitend toegestaan voor eigen gebruik.

Copyright © 2015 Vertruffelijk