Italiaans hapje caprese

1 juni 2014Dagmar

Een klassieke Italiaanse combinatie dit Italiaans hapje caprese: tomaat, mozzarella en basilicum op een spiesje. Lekker voor bij de borrel. Als tapas of als bijvoorbeeld amuse. Het lekkerste vind ik om buffelmozzarella te gebruiken, maar gewone mozzarella is ook lekker. Je kunt in de winkel kleine bolletjes mozzarella kopen die je heel fijn kunt gebruiken om dit gerechtje te maken.

Wat heb je nodig
cocktailprikkers
bolletjes (buffel)mozzarella
verse blaadjes basilicum
en zongedroogde tomaatjes

En zo maak je dit lekker hapje
Je maakt de prikkers door de ingredi├źnten aan de prikker te rijgen zoals op de foto.

Lijkt dit je een lekker hapje? Dan is dit amuse soepje van knolselderij en truffel misschien ook wat voor je. Of wat dacht je van deze tiramisu met limoncello?

Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op facebook!

untitled-166

Foto: Dagmar

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht