Hartige soesjes gevuld met heks’nkaas en gerookte zalm

21 december 2020Dagmar
Blog post

Speciaal voor de feestdagen heb ik deze lekkere hartige soesjes gevuld met heks’nkaas en gerookte zalm bedacht! Een lekkere combi en weer eens een ander lekker (borrel)hapje! Ook een leuk verjaardagshapje.

Met dit recept maakt je lekkere hartige soesjes gevuld met heks’nkaas en gerookte zalm. Een makkelijk en origineel hapje!

Ingrediënten voor hartige soesjes gevuld met heks’nkaas en gerookte zalm (voor ongeveer 20 hartige soesjes)
500 gram heks’nkaas origineel *
100 gram zeer fijn gesneden gerookte zalm
1 x dit soesjes recept

* heks’nkaas is ook in een handige tube verkrijgbaar! Handig voor allerlei lekkere hapjes!

 Hartige soesjes gevuld met heks’nkaas en gerookte zalm recept
1. Maak 1x dit soesjes recept. Laat de soesjes afkoelen en halveer ze voorzichtig met een scherp mes.

2. Maak de vulling door de heks’nkaas te mengen met de gerookte zalm. Verdeel de vulling over de onderste helften van de soesjes. Doe dit liefst vlak voor het serveren, dan blijven de soesjes lekker krokant. Doe de bovenkantjes op de soesjes en serveer ze meteen.

Laat je het me weten als je iets vertruffelijks hebt gemaakt hier op de website of op social media? Superleuk!
Wil je niets Vertruffelijks missen? Volg Vertruffelijk dan op social media!

Geniet ervan, Dagmar

Bereiding, foto’s en styling: Dagmar
NB: de heksnkaas zat in een speciale foodybox die ik in ontvangst mocht nemen. Ik besloot deze te gebruiken in dit recept. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

2 Reacties

  • Lianne

    22 december 2020 at 10:09 am

    Wat ziet dit er leuk uit! Een keer wat anders dan zoete soesjes en aan de binnenkant de vulling. Creatief idee!

    1. Dagmar

      24 december 2020 at 4:01 pm

      Erg leuk om te horen Lianne, dankjewel! Ik wens je fijne feestdagen toe!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht