• Categorie: Nieuws
  • Gepubliceerd op: augustus 21, 2017
  • Geschreven door:

Afgelopen weekend kreeg ik te horen dat ik ben genomineerd voor de Food Blog Awards 2017!!
Op 27 september 2017 zullen de Food Blog Awards 2017 plaatsvinden in het Naarderbos! Tijdens het feestelijke event worden de zeven belangrijkste ‘Food Blog Awards’ uitgereikt aan de populairste Food Bloggers van Nederland.

Jay! Ik ben genomineerd in de categorieën:
– Favoriete Food foto
– Favoriete gerecht

Klik op deze link als je op me wilt stemmen: http://foodblogawards.nl/stemmen-2017/

Alvast bedankt!

untitled-166

Genomineerd voor de Foodblog Awards 2017!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over vertruffelijk

Hallo, mijn naam is Dagmar, leuk dat je een kijkje neemt op vertruffelijk.nl! Op deze site deel ik een aantal van mijn favoriete recepten met je want ze zijn te lekker om voor mij alleen te houden. Ook zul je wat leuke nieuwtjes en artikels op het gebied van eten vinden. Veel plezier en vooral...eet smakelijk!

Copyright

Alle tekst, foto's, video's en illustraties op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Vertruffelijk tenzij anders vermeld.

Het inhoudelijk overnemen van teksten, kopiëren van beeldmateriaal of het verspreiden van materiaal anders dan via de door Vertruffelijk aangeboden sociale media kanalen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is uitsluitend toegestaan voor eigen gebruik.

Copyright © 2015 Vertruffelijk