Gegrilde aubergine met olijfolie, knoflook en oregano

3 juni 2019Dagmar
Blog post

Deze gegrilde aubergine is mooi en ontzettend lekker in zijn eenvoud. Rokerige plakken aubergine gegrild met olijfolie, knoflook en oregano. Alleen de geur al tijdens het grillen is watertandend lekker.  1 van mijn favorieten, en niet voor niets!

Gegrilde aubergine met olijfolie, knoflook en oregano
Ingrediënten voor gegrilde aubergine
(bijgerecht voor 2 personen)
1 aubergine
olijfolie
gedroogde oregano
knoflookpoeder
peper en zout

Je hebt verder een grillpan en bakkwast nodig.

Gegrilde aubergine recept
Verhit de grillpan tot zeer heet. Was en snijd de aubergine in plakken van een 1/2 cm. Meng 2 grote eetlepels olijfolie met een 1/2 theelepel oregano en een 1/2 theelepel knoflook. Kruid met peper en zout. Bestrijk de plakken aubergine met de olijfolie en grill ze aan beide kanten tot je mooie grillstrepen hebt. That’s it!

Laat je het me weten als je iets vertruffelijks hebt gemaakt hier op de website of op social media? Vind ik superleuk!
Wil je niets Vertruffelijks missen? Volg me dan op social media!

Geniet ervan, Dagmar

Bereiding, foto’s en styling: Dagmar

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht